Şimdi Ara

Fizyoterapi tutarken üste İTÜ kimya mühendisliği yazmak hata mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 20 bin dişleri yazdım belki tutar diye onun altına İTÜ kimya müh ve sonra fizyoterapiler. İstanbul ve Ankara hariç bütün fizyoterapiler tutuyor. Mühedislik de çok uğraşmam gerekeyecek kendimi geliştirmek adına fizyoterapi garanti iş falan ama yapabileceğimden emin değilim. Karar veremiyorum. DELİRECEĞİM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Itu kimya kotu degil

Tabiki kötü değil. Ama kime sorsam fizyoterapi yaz sağlık sektörü en iyisidir diyor. İyice kafam karıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ne istediğine bağlı.Fizyoterapiyi aile kararıyla verdiysen veya kimyayı birdaha düşün derim.İkiside sevilmeden yapılacak işler değil.İkisinin de zorlukları var.Tabi sevene zorluk değil,ancak;para kazanmak istiyorsan ikisinde de işinde iyi olursan iki rakamlar kapabilirsin.Burada bizim diyebileceğimiz bişey yok top sende

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • saglık sektörunde çalşmak zordur sabırlı olmalsn ftr öyle kolay bi bölümde degil . kimya da zor ama itü faktöru ön plana atıyor kimyayı
  • Düşündüm taşındım ftr yazmıyorum :D

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Itu kimya kotu degil

BENİM BOĞAZİÇİ KİMYA TUTUYOR ?
    “Milyonlarca insanın kalbine tartışmasız hakim olmuş birinin hayatını öğrenmek istiyordum. Okuyunca kesin olarak inandım ki, o yıllarda İslamın bir yer kazanmasında kılıcın bir rolü yoktu. Peygamberin tam olarak kendini geri planda bırakması, sözüne sedakati, vicdanlılılığı, onu takip edenlere ve dostlarına özverisi, yiğitliği, korkusuzluğu, üstlendiği görevde Allah`a tam güvenmesi kesin ve yalındı. Bu özelliklerle bir zorluğun üstesinden gelmek için ille de kılıç taşımak gerekmiyordu… Peygamberin hayatını anlatan kitabın ikinci cildini bitirdiğimde, bu muazzam hayata dair daha fazla okunacak bir şey olmayışından dolayı son derece üzgündüm…” Mahatma Gandhi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.