Şimdi Ara

Fizy.com'dan şarkı dinlemek kota yer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mesela 4 dakikalık bir şarkı kaç mb kota yer ?

Bu arada kotalıyım yazdım diye yüksek boyutlu foto paylaşanların anası babası ölsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia
    anası babası ölsün.

bunu okuyana kadar cevap vermeyi düşünüyordum
  • yaş kaç?
  • Sakin ol Şampiyon.
    Zorrent kullan
  • Google'da arama yapman bile kota yer. İnternette ne yaparsan yap, kotandan gider.

Sarkinin boyutu neyse o kadar harcarsin. 3-4 mb.
  • 2mb
  • Geçen sefer böyle bir konu açtığımda 7-8 kişi inanılmaz büyük fotoğraflar yükledi ben de dalgınlıkla açtım ve 1.5 gb'a yakın kotam gitti.

Sen düşün gerisini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence internetsiz hayat tam sana göre hiç fizy fln uğraşma
  • Kotalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Kotalı mı?

Sanane kardeşim terbiyesizlik yapma adam ol

Dar gelirliliğin alemi yok sınırsız kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 31 Ağustos 2011; 13:43:10 >
  • quote:

Geçen sefer böyle bir konu açtığımda 7-8 kişi inanılmaz büyük fotoğraflar yükledi ben de dalgınlıkla açtım ve 1.5 gb'a yakın kotam gitti.

Sen düşün gerisini.

1,5 gb mi gitti öff

hocam öyle siteler sana gelmez, mp3ninja diye bi program var onu indir oraya müziğin adını yaz çıkan listede sağ tıkla mp3 olarak indir de(videolara) mp3 se yeşil ışık olur direk sağ tıkla indir. Ben bayağı kullandım çokta kaliteli oluyor en azından fizyden iyi, indir dinle işte tek seferlik kotandan gider bi daha sıkıntı çekmezsin
  • Ya hocam zaten 200-250 şarkılık bir arşiv yapmam gerek en iyisi bir int cafede indirip pc'ye atayım daha iyi olur.

Yani daha 2 günde 1.6 GB kotam gitmiş sadece fizy'de müzik dinleyip forum ve facebook'da dolastım bu kadar kota nasıl gider anlamıyorum.
  • Ben Vodafone 3G Modem'i 3 aylık sözleşme ile 4gb 30tl'ye aldım. Geçen ay kotayı geçmişim, 50 küsür gelmiş. Yazmıyor ne kadar kullandığını. Bu ay kotanın dolmasına %20 kala mesaj geldiydi. Daha 15 gün vardı. Ben de mecbur devam ettim. Şu an kotayı geçmiş hâlde kullanıyorum, 10 mb 0.5tl. kota demek stres demek arkadaş. Bunu da yaşamış oldum. Okulda mis gibi müziği sürekli fizyden dinliyordum. Şimdi bilgisayarımdaki 3-5 albüm ile kız kardeşimin yabancı pop - yerli rap klasörüne kaldım. Neyse 1 haftaya dönüyorum..
  • Orada dinlerken gitmez ama başka siteye girme sakın
  • Kanka kantiri meseneden gonderince kota gitmiyomus aksam atsana bana
  • şarkının boyutu kadar yer tabi

http://www.facebook.com/pages/DonanimhaberDH/241361032575031

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 31 Ağustos 2011; 14:26:46 >
  • facebook'a her girdiğinde 1 mb gidiyor gerisini sen düşün
  • quote:

Geçen sefer böyle bir konu açtığımda 7-8 kişi inanılmaz büyük fotoğraflar yükledi ben de dalgınlıkla açtım ve 1.5 gb'a yakın kotam gitti.

Sen düşün gerisini.

ziyaaaa
  • Tecrübe edindiğim için söylüyorum. Fizy üyeliğin varsa istersen telefonunda hem tl kalmamış olsun hem de internet paketin bitmiş olsun fizy kotadan yemez. İnanmazsanız fizy üyeliğine geçip uygulama içerisinde "hakkında" bölümünde söylediğim şeyi bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.