Şimdi Ara

Fizikten Bi B.k Anlamamak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [TYT FİZİK]Arkadaşlar ne yaparsam yapayım şu fiziği bi türlü yapamıyorum.Farklı hocalardan dinliyorum,soru çözüm videoları izliyorum ama kendim asla çözemiyorum.Sorunun ve çözümünün mantığını kafa almıyor.

Tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok memnun olurum,yoksa gerçekler acıtır diyip yoluma bakcam :D

• belki de en temelde sorun vardır temel şeylerden başlayarak ileri doğru hızlıca çalışmanızı öneririm seneler önce kimya için öyle yapmıştım tyt ayt toplam 20 soruda 20 doğru gelmişti 2019 yks'de

• çare altuğ güneş

• quote:

Orijinalden alıntı: kamuran291216

belki de en temelde sorun vardır temel şeylerden başlayarak ileri doğru hızlıca çalışmanızı öneririm seneler önce kimya için öyle yapmıştım tyt ayt toplam 20 soruda 20 doğru gelmişti 2019 yks'de

%100 haklı bir yorum. Çoğu kişi okulda sallamadığı ama yine de gördüğü(!) konuları bildiğini zannediyor ama temelini oturtmadan geçiyor. O "ya bu konudan da başlanır mı" diyeceğin konulardan başla. En temele inmen lazım, karekök'ün fizik 0 diye bir kitabı vardı bence aşırı iyiydi. Bir de VIP fizik kanalına bakmanı öneririm, çeşit çeşit soru çözüp pekiştiriyor konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 11 Ocak 2021; 12:14:59 >
  • Entropi izleyebilirsin. Konu anlatımları çok keyifli. Bazı kavramları günlük hayattan örnek vererek olayı kavrattırıyor.

Günlük hayattan örnekler derken,sürtünme eşiğini sinema kampanyasıyla açıklaması gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekaniği iyi öğrenmek istiyorsan
    Vektör>tork-denge-ağırlık merkezi>basit makineler>hareket>bağıl bileşik hareket>dinamik>enerji>atışlar>itme momentum>çembersel hareket>basit harmonik şekilde git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebbab -- 11 Ocak 2021; 12:25:16 >
  • Geri kalan konular bağımsız birbirinden zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H.K ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kebbab kullanıcısına yanıt

ESŞ sitesinde de böyleydi sıralama yanlış hatırlamıyorsam

• Dostum ben de başlarda senin gibiydim. İnan hiçbir şey anlamıyordum. Beş şık arasında kalırdım. Sonrasında ısrarla üzerine düştüm. Her gün inatla anlamaya gayret ettim. Şimdi dört şık arasında kalıyorum. Sınava kadar iki şıka indirebilirsem biraz da şans yüzüme gülerse olur herhalde.
  • kamuran291216 kullanıcısına yanıt

Aynı durumdan muzdaripim hocam, sıkıntı temelde gerçekten de. Mesela TYT kimya ve biyoya yazın önem vermemin -şu an 11 de- karşılığını aldım. Ama fiziğe çalışmayınca da aleyhime oldu fizik işi.

• TheSpaceCeren kullanıcısına yanıt
    katılyorum. şahsen ben tekrarlarımı entropi ile yaptım ne bilmen gerekiyorsa onu anlatıyor ne eksik ne de fazla, tam kıvamında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.