Şimdi Ara

FİZİKTE İŞ-ENERJİ ANLAYAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışıyorum çalışıyorum anlayamıyorum bir çok konunun sorusu burdan çözülüyor.Ne yapabilirim?

• mesajım bulunsun ben de zor sorularını hiç çözememişimdir..
  • up
  • aslına bakarsan çoğu sorunun mantığı aynıdır.Enerji korunur.Soru çözerek halledersin.
  • Soruları foruma koyun konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar mantığını anlatırlar.
  • anlarsın inan bana, 100 soru çöz ama çözümlerine ulaşabileceğin bi kaynaktan femset cdleri vardı bu sene de vardır herhalde ondan çözebilirsin. körfez videodan beleşe çözebilirsin çözümlerini bulmak da mümkün. ama sakın internetten antin kuntin kağıda yazmadan çözmeye kalkma olmaz öyle. kağıt kaleme elin değecek önce bir. soruları koy buraya yardımcı olmaya çalışıyım. ama alıntı yap veya mesaj at ki haberimolsun
  • iş enerji çok basit hocam bende basit makineleri anlayamıyom pek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x=1/2.a.tkare
    f=m.a
    f.x=enerji degisimi=w
    f.t=momentum degisimi=m.(vs-vi)

az once sana butun hareket kanunlarini ozetledim.

bunlar arasindaki bagintiyi sorularda kurabilirsen isi cozersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel ders verebilirim.
  • konu işi tamam nasıl iş soru çözmeye gelince çözemiyorum şu iş güç enerji sorularını bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • işe yarar bir cevap için anlamadığın kısmın anlatabilmen lazım. sorunu bilmek gerek.

yoksa kimisi potansiyel enerjiyle kinetik arasındaki farkı anlamadığını düşünerek cevaplar, kimisi kinetik enerjideki kütlenin neden hızdan bağımsız yazıldığını anlamadığını düşünürek cevap atar...
    sende uplarsın...

neyse, genel tavsiyem; kapat kitabı.
    al a4 kağıdı, karşında biri varmışçasına anlat.
    objektif görürsün hiç değilse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.