Şimdi Ara

Fiziksel Arızalı HDD'den veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Samsung HD250HJ model bir hard disk var ve durduk yere arıza verdi hdd biosta dahi gözükmüyor internette yaptığım bazı araştırmalar sonucu aynı marka ve model hdd bulup boardını takarsam verilerime ulaşabileceğimi okudum.

Sorum ise şu ben aynı marka ve model hdd buldum fakat P/N ve Rev. leri turmuyor ama harddisk aynı marka ve model ben şimdi bu hdd nin boardını söküp arızalı hdd ye takarsam çalışırmı içinden alacağım pek birşey yok toplasam 50 MB dosya alıcam sizce bir çözüme ulaşabilirmiyim.

Şimdiden teşekkürler saygılar...

• Öncelikle diske elektrik geliyormu onu bir kontrol et samsungların %40ı hdd kartı ile disk arasında pinklerin temas etmemesi yüzünden çalışmaz hala geliyor.
    Fotoğrafta yukarıda ortada gördüğün yer.Elinle bir bastır disk çalışmıyorsa elektrik gelecektir.
     Fiziksel Arızalı HDD'den veri kurtarma

Birde diskle kart arasındaki data pinlerinin olduğu yeri silgi bez vb. şeyle silip dene.
    Olmuyorsa aynı marka model kart takıp deneyebilirsin taki biosta görene kadar.
  • Fiziksel arızalı bir diskten veri kurtarma işlemi ancak profesyonel bir destek ile mümkün olabiliyor. Her ne kadar aynı diskin birebir kartını bulmuş olsanız bile kesinlikle sorun düzelir garantisi vermek çok zordur.Geçenlerde bir arkadaşımın başına geldi. Uzun uğraşlar sonucunda kart bulduk. Malesef başarılı olamadık. Profesyonel yardım aldık uzun araştırmalar sonucunda Dosya Kurtarma Hizmetleri (www.dosyakurtarma.com ) bulduk. Tavsiye ederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.