Bildirim
FİZİK VE BİYOLOJİ İÇİN KAYNAK ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Biyoloji icin palmeyi sindire sindire cozun a ve b sini sonra full deneme atsaniz konu tekrarri falan sinavda fulleyebilirsiniz.fizik icin de nihat bilgini cozmenizi onerirrim daha sonra endemik palme gibi kaynaklari da cozseniz meb kitabina okuyup deneme attiniz mi yeterli olacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nihat bilgin oneririm kaliteli kitap konuyu kavratir . Biyoda palme var ben de limiti bilmiyorum ama palme güzel tavsiye ederim limite de ilgi var baya ikisi de isini gorur bence . 345 tyt kitabi orta kolay seviyede orjinal sorular bolumu kaliteli 345 tyt yi de yine tavsiye ederim guzel kitap karekok tyt ye de bi bak derim ben yine 345 tyt de gorsel zeka mantik sorulari vs mevcut gelistirir kitap tyt icin ama karekok tyt de de rutin olmayan sorular kismi var her konunun sonunda onlar da kaliteli sorular bi kitapcidan inceleyip seviyene uygun olani secebilirsin acilin tyt si de oneriliyor yine dedigim gibi bi kitapcidan gidip incele.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yayın denizi fizik ve palme biyoloji,limit almayın ikinci kitap için mf alin .
MF Kazanım Biyoloji, Bilgi Sarmal Biyoloji, Fen Bilimleri Yıldız Serisi Biyoloji ve Paraf Biyoloji 2.kitap ; bunlardan herhangi birini kullanan yorum yapabilir mi -
Pek iyi değil, 12-2 yaptım ve şunu söyleyeyim; yayın denizi ve 3d yeterli.sonra deneme.
Fizik eğitim vadisi biyoloji fen bilimleri yıldız serisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X