Şimdi Ara

Fizik'te 15 Net İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar malum sınava 1 aydan az kaldı.fiziğim pek iyi durumda değil.ygs konularınında dahil olduğudu kısımlarda sorun yaşıyorum.özellikle dinamik optik basit makineler gibi konularım iyi değil.15 net çıkarabilmek için bugünden başlayıp çalışabileceğim ve soru kaçırmayacağım tarzda konular var mı?modern fizik için formül felan yaparsın diyorlar.konu önerileriniz alabilir miyim?15 net yapmak hakikaten farz oldu.:)

• Bende böyle bir açtım.Ama işime yarayacak pek öneri alamadım.TAKİP
  • 2 HAFTADA FEM SİMETRİ FİZİK BİTİREBİLİRİM DERSEN ONU BİTİR VE 23 ÜSTÜ KESİN YAPARSIN. AMA 15 NET YAPAMIYORSAN TEMELİN YOK DEMEKTİR.
  • Bu kadar kısa zamanda yapabıelcegımı yaparım dıye kabullenmen lazım. Her konuyu az az ogrenmektense bazı konuları soru kacırmayacak duruma getırmelısın. Gecen senelerın en cok soru cıkan konularına bak, ve konu anlatımlı bı kıtaptan ogrenıp soru coz. Bu sekılde 15 rahat gelır gıbı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalgalar-atom modelleri-modern fizik ve sözel konuları fiziğin doğası birimler vs çalısın 10 soru cepte gerisinide kütle merkezi optik denge basit makine çalış 20 ediyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: peymane95

2 HAFTADA FEM SİMETRİ FİZİK BİTİREBİLİRİM DERSEN ONU BİTİR VE 23 ÜSTÜ KESİN YAPARSIN. AMA 15 NET YAPAMIYORSAN TEMELİN YOK DEMEKTİR.

doğrusun dostum ne yazık ki temelim yok.geçen sene 13.75 net çıkarmıştım.ama ygs konularım daha iyiydi diye hatırlıyorum.1 ay kala 1 kitap daha almak istemiyorum.şuan elimde güvender konu anlatımlı lys fizik var ama fem simetride ısrar ediyorsan alacağım.çünkü kimyada bayağı bir işime yaramıştı.:)
    quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenIII

Bu kadar kısa zamanda yapabıelcegımı yaparım dıye kabullenmen lazım. Her konuyu az az ogrenmektense bazı konuları soru kacırmayacak duruma getırmelısın. Gecen senelerın en cok soru cıkan konularına bak, ve konu anlatımlı bı kıtaptan ogrenıp soru coz. Bu sekılde 15 rahat gelır gıbı

aynen amacımda o zaten.her konuya çalışmaktansa soru çıkması muhtemel konulara çalışıp onlardan soru kaçırmamak.öneriler için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Dalgalar-atom modelleri-modern fizik ve sözel konuları fiziğin doğası birimler vs çalısın 10 soru cepte gerisinide kütle merkezi optik denge basit makine çalış 20 ediyor zaten

teşekkür ederim dostum.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.