Şimdi Ara

Fizik sorusu atwood aleti iyi anlayan için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar şu soruyu birtürlü çözemedim birinci soru nasıl bişeydir iyi anlayanlar varsa tam çözümlü yapabilirlermi sketchtuh yapıp yollayabilirisiniz
     Fizik sorusu atwood aleti iyi anlayan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game-thrones -- 1 Ocak 2014; 15:00:26 >

• bir el atsanız yaw yarın teslim edicem bu tek soru kaldı ayar oldum
  • hocam bu konuları ygs lys bölümüne açın ama yine de söyleyelim . . .

orada kuvvetler
    mL yi bileşenlerine ayır 60.sin30=30 60.cos30 sonra bunu 0.25 le çarpacaksın mK da 50.(0.25) son ikisi sürtünme kuvveti ilk bulduğum bunları çeken kuvvet sonra oradan diğerlerini bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

hocam bu konuları ygs lys bölümüne açın ama yine de söyleyelim . . .

orada kuvvetler
    mL yi bileşenlerine ayır 60.sin30=30 60.cos30 sonra bunu 0.25 le çarpacaksın mK da 50.(0.25) son ikisi sürtünme kuvveti ilk bulduğum bunları çeken kuvvet sonra oradan diğerlerini bulursun

kardesim anlasam yapıcam bunu tam çözümlü yapma sansın varmı yaparsanda Allah razı olsun ygs yerine açtım kimse bakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

quote:

orada kuvvetler

kardesim anlasam yapıcam bunu tam çözümlü yapma sansın varmı yaparsanda Allah razı olsun ygs yerine açtım kimse bakmıyor

kusura bakma bir tane program var ama çizemiyorum ben senin sorunu göremedim ygs bölümünde ana konu var oraya yaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

quote:

orada kuvvetler

kusura bakma bir tane program var ama çizemiyorum ben senin sorunu göremedim ygs bölümünde ana konu var oraya yaz

http://sketchtoy.com/

burdan yapabilirsin şekli çizmene gerek yok çözümlü sayılar lazım sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.