Bildirim
Fizik sorusu atwood aleti iyi anlayan için
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bir el atsanız yaw yarın teslim edicem bu tek soru kaldı ayar oldum -
hocam bu konuları ygs lys bölümüne açın ama yine de söyleyelim . . .
orada kuvvetler
mL yi bileşenlerine ayır 60.sin30=30 60.cos30 sonra bunu 0.25 le çarpacaksın mK da 50.(0.25) son ikisi sürtünme kuvveti ilk bulduğum bunları çeken kuvvet sonra oradan diğerlerini bulursun -
quote:
Orijinalden alıntı: incir reçelşi
orada kuvvetler
mL yi bileşenlerine ayır 60.sin30=30 60.cos30 sonra bunu 0.25 le çarpacaksın mK da 50.(0.25) son ikisi sürtünme kuvveti ilk bulduğum bunları çeken kuvvet sonra oradan diğerlerini bulursun
kardesim anlasam yapıcam bunu tam çözümlü yapma sansın varmı yaparsanda Allah razı olsun ygs yerine açtım kimse bakmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: game-thrones
quote:
orada kuvvetler
mL yi bileşenlerine ayır 60.sin30=30 60.cos30 sonra bunu 0.25 le çarpacaksın mK da 50.(0.25) son ikisi sürtünme kuvveti ilk bulduğum bunları çeken kuvvet sonra oradan diğerlerini bulursun
kardesim anlasam yapıcam bunu tam çözümlü yapma sansın varmı yaparsanda Allah razı olsun ygs yerine açtım kimse bakmıyor
kusura bakma bir tane program var ama çizemiyorum ben senin sorunu göremedim ygs bölümünde ana konu var oraya yaz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: game-thrones
quote:
orada kuvvetler
kardesim anlasam yapıcam bunu tam çözümlü yapma sansın varmı yaparsanda Allah razı olsun ygs yerine açtım kimse bakmıyor
kusura bakma bir tane program var ama çizemiyorum ben senin sorunu göremedim ygs bölümünde ana konu var oraya yaz
http://sketchtoy.com/
burdan yapabilirsin şekli çizmene gerek yok çözümlü sayılar lazım sadece
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X