Şimdi Ara

FİZİK KAYNAK YARDIMI LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizikte 2-3 kaynak beraber götürüyorum temelim pek iyi değil bu yüzden 40 seansta fizik+kolay soru bankasi +palme fizik şeklinde gidiyorum fakat çevremdekiler kolay soru bankasina gerek olmadığını sorular yoruma dayali olduğu için palmeye ve kolay soru bankasina çöp diyor. Aynı şekilde forumda da palmeyi beğenmeyenler var bana kaynak veya izleyebileceğim yol ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• U

• Palme + nihat + limit + karaağaç gidiyorum ben ek olarak yayın denizi çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loreayes kullanıcısına yanıt
    Seviyeniz nasıl

• insSubay İ kullanıcısına yanıt
    Karaağacı fizik özürlüsü olduğum için istedim :) Fiziğim çok iyi değil ama yayın denizi ve nihat bilgin sana yeterli olacaktır

Ha bide palme çöp felan değil o boş konuşanları takma 3 kaynağı sil süpür fullersin

Ben de mi alsam karaağaç fasikülleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insSubay -- 22 Ekim 2018; 21:42:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

Hocam esş dinlemiceksen al bence yeni basım bunlar siteden cozumlu sorulara bakabilirsen kalitesini anlarsın 11 fasikülünü sip verdim ben 2-3 güne gelir gelince bikaç foto atarım beklersen

Teşekkür ederim hocam bekliyorum fotolari

4 kaynak birden mi gidiyorsunuz hocam

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Şuan karaağaci bekliyorum siparis verdim onun haricinde en çok limit çozuyorum şuan nihat ve palme geçen seneden bikac test cozdugum icin her konudan , icimden cozmek gelmiyor ama 4 kaynakta da soru birakmicam sene sonuna kadar

Tek başına karaağaç bitirmek yeterince zorken palme+nb+limit + karaağaç tüm sene bitmez hocam.
  • ikigai kullanıcısına yanıt
    Neden bitmesin hocam 2 konuyu 1 haftada bitirsen her konuda her kitaptan 7 test olsa 100 soru 800 soru eder. 800 soru çok değil isteyen için

14 fasikül karaağaç. Konu anlatım, örnek sorular + konu testleri şeklinde. Çok fazla soru yok sanırım fasikül başı 350 soru vardır testlerde.
    Diğer kaynakları da üzerine ekleyince çok zaman yiyebilir. Sayfa sayısı olarak tahminen karaağaç diğer 3 kaynak kadar ediyordur.

Hiç takılmadan, usanmadan, duraklamadan düz hesap her hafta 2 konu biterse elbette biter her şey.
    3 kaynak + karaağaç gidip her hafta fizikten iki konu + diğer dersler yapmak öyle kolay değil hocam. Umarım yapabilirsiniz. Nasıl gidiyor fasiküller gelince söylersiniz, ben de merak ediyorum.
    İyi çalışmalar.
  • ikigai kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı dersim bu olduğu için biraz fazla kaynak aldım . Her gün en azından 100 soru çözmeyi düşünüyorum. İnşallah biter de karşılığını alırız. İyi çalışmalar

• Up

Konu bilmiyorsan kitaplar ne kadar yardımcı olabilir? Bu konuda video dersleri dene. Formülsüz fizik .com bir incele istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.