Bildirim
Fizik-İş ve Enerji'den Yapamadiğim 2 soru :/
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dostum linkler gözükmüyor düzenleyip tekrar koyarsan bakarız -
mobilden girişlerde foto nasıl atılır bilmiyorum maalesef ama linkleri düzenleyebilirsen mentionla,çözülmeyen olursa gelince bakarım şimdi dışarı çıkmam lazım.hadi kolay gele
-
quote:
Orijinalden alıntı: walt09
mobilden girişlerde foto nasıl atılır bilmiyorum maalesefama linkleri düzenleyebilirsen mentionla,çözülmeyen olursa gelince bakarım şimdi dışarı çıkmam lazım.hadi kolay gele
Hocam resmi koydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
İlk soruda K h kadar yükselir, kazandığı pot enerji: 2mgh olur. M cismi mgh kadar potansiyel kaybeder. 2mgh-mgh kadar iş yapılmış olur -
quote:
Orijinalden alıntı: amphiitrite
İlk soruda K h kadar yükselir, kazandığı pot enerji: 2mgh olur. M cismi mgh kadar potansiyel kaybeder. 2mgh-mgh kadar iş yapılmış olur
Eyw. Sağolun hocam. Diğerini yapabildiniz mi ?
Desteğe göre moment alındığında mg.2h/7= mg.1/7h+ F.h olur buradan Fh= mgh/7 gelir -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X