Bildirim
Fizik içi boş cismin kaldırma kuvveti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dostum normal kaldırma kuvveti işlemlerini yapmadan önce kafanı karıştıran noktayı açıklayalım:eğer bir cismin ağırlığını bulmak istiyorsak içindeki boş hacmi almayız,gel gör ki kaldırma kuvvetini bulurken böyle yapmıyoruz.kaldırma kuvveti sıvıya batan cismin sıvıda kapladığı toplam hacme göre belirlenen bir nicelik.yani kaldırma kuvvetini bulurken cismin kendi hacmiyle birlikte bu boşluk hacmini de işleme katmalıyız:http://i.hizliresim.com/pY3V6J.png _____________________________ -
çok saol kardeş _____________________________
Kirli Türk Futboluna İnat Tertemiz Şampiyon Trabzonspor ! -
şimdi farkettim cevap 5/4 diyor :D _____________________________
Kirli Türk Futboluna İnat Tertemiz Şampiyon Trabzonspor ! -
WTF? soruya bir daha baktım ama yok yani olasılık dışı cevabın o çıkması.bu tür soruların çözüm mantığı bu.cevabı 5/4 bulan bir babayiğit çıkarsa konuya mentionla bari.bizzat tanışmak isterim onunla
_____________________________ -
Acaba cismin hacmi derken boşluğu da mı dahil etmiş? Çözüm yolu doğru yoksa sıkıntı yok bu sorular böyle çözülür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
sorunun açıklaması biraz havada kalmış gibi sanki ama,faiılıma tüküreyim emi ,ne geldiyse başıma hep bu faillardan geldi zaten.
_____________________________ -
olur böyle hatalar önemli olan büyük sınavda hata yapmamak bu hatalar bize doğruyu öğretiyor biraz polyanacı o
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X