Şimdi Ara

FİZİK GEOMETRİ ACİL ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, fizik ve geometride çok kötüyüm. ikisinden de özel ders aldım ama hala olmuyor. matematik biyoloji kimyada sorun yok ama bu iki ders berbat. ne yapmalıyım internetten mi dinlemeliyim artık ne yapacağımı şaşırdım. son sınıfım ve az kaldı. önerisi olanlar varsa lütfen paylaşsın. iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip..
  • Hadi arkadaşlar öneri öneri

• fizik için palme soru bankası al , geo içinde bol bol soru çözeceksin başka yolu yok çözdükçe görüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CentrifugaLL -- 18 Ekim 2013; 23:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoKTa_J.R.R

fizik için palme soru bankası al , geo içinde bol bol soru çözeceksin başka yolu yok çözdükçe görüyorsun

Konuyu bilmeden nasıl soru çözeyim hocam, konuyu çalışıyorum ama soru çözerken hepsi aklımdan gidiyo

• Kardeşim senin gibiydim ben de ama şuan okul birincisiyim geometride. Hemen gidip karekök mps geometri 1 ve geometri 2 kitaplarını alıp bitir. Konuyu anlamış olacaksın hem de piyasadaki en iyi kaynaktan. Orada her köşetaşında farklı bir soru tipini öğreneceksin, bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: servanbekci

Kardeşim senin gibiydim ben de ama şuan okul birincisiyim geometride. Hemen gidip karekök mps geometri 1 ve geometri 2 kitaplarını alıp bitir. Konuyu anlamış olacaksın hem de piyasadaki en iyi kaynaktan. Orada her köşetaşında farklı bir soru tipini öğreneceksin, bol şans

Çok teşekkürler deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri öneri
    4 ay önce açıldı
    Ayt fizik kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim senin gibiydim ben de ama şuan okul birincisiyim geometride. Hemen gidip karekök mps geometri 1 ve geometri 2 kitaplarını alıp bitir. Konuyu anlamış olacaksın hem de piyasadaki en iyi kaynaktan. Orada her köşetaşında farklı bir soru tipini öğreneceksin, bol şans

2 kalın kitap nasıl bitcek ?

• Daha önemli bir işin mi var? Oturup bitirirsen anlarsın bitirmezsen anlayamazsın. Ben 11.sınıfım , geometri serisini bitirdim matematikten de karekök mps 1 , 2 , 3 , 4 hepsini yaptım. Çok yararlı. Hatta fizik kimyadan da karekök aldım, gerçi biraz fazla detay ama işi en ince detayına kadar öğretiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: science43

quote:

Orijinalden alıntı: NoKTa_J.R.R

fizik için palme soru bankası al , geo içinde bol bol soru çözeceksin başka yolu yok çözdükçe görüyorsun

Konuyu bilmeden nasıl soru çözeyim hocam, konuyu çalışıyorum ama soru çözerken hepsi aklımdan gidiyo

kitabı almadan herhangi bir yargıda bulunma soru çözerken soru için gerekli bilgileri konuyu tekrar etmeni sağlıyo
  • Önerilerinizi deneyeceğim teşekkürler :)

• quote:

Daha önemli bir işin mi var? Oturup bitirirsen anlarsın bitirmezsen anlayamazsın. Ben 11.sınıfım , geometri serisini bitirdim matematikten de karekök mps 1 , 2 , 3 , 4 hepsini yaptım. Çok yararlı. Hatta fizik kimyadan da karekök aldım, gerçi biraz fazla detay ama işi en ince detayına kadar öğretiyor.

bende 11 im kendimden utandım

• quote:

Dostum bende MPS 1 var ona geçmeden Karekök 0 ve Birey A bitiricem ağır gelir o kitap bana. Sonradan ona bulaşmamı tavsiye eder misin sonuçta pek zaman yok ve kitaplarda kalın ? Olmazlarsa olmazlardan mı sence o kitap ?
  • karekök 0 fizik kitabı nasıl? ve geometri 1-2 kitabı? fiziğim iyi değil geometrim normal
  • Fizik ve geometriden fem simetri aldim yarin elimde kitaplar, onlar iyi mi sizce kullanan var mi

• quote:

Fizik ve geometriden fem simetri aldim yarin elimde kitaplar, onlar iyi mi sizce kullanan var mi

Geometrisini begenmedim ucgende acilarda ornekler cok az testler zor fizikde iyi degil diyordu herkes. Fizikten ya final ya palme olacak.

• quote:

Fizik ve geometriden fem simetri aldim yarin elimde kitaplar, onlar iyi mi sizce kullanan var mi

adamlar sana karekok mps al diyor sen fem aldım iyimi diyorsun ne biçim birisin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Geometrisini begenmedim ucgende acilarda ornekler cok az testler zor fizikde iyi degil diyordu herkes. Fizikten ya final ya palme olacak.

geosunu ve matematiğini övmüşlerdi ondan aldım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

adamlar sana karekok mps al diyor sen fem aldım iyimi diyorsun ne biçim birisin :D

siparişi dün verdim zaten almıştım ama ek olarak kaynak sordum burda :D
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_82786294/f_//tm.htm#82786294 şu konuya bir bakabilirmisin kitap önerisi sordum reklam amaçlı değil kitaplar hakkında bilgin var senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.