Şimdi Ara

Fizik ayt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son donemlerdeki sınavlarda işlemli sorular baya azaldı ben esen 3 renk,çap fizik çözerek yanlış mı yapiyorum ?
    Yorum yeteneğini ölçen kitaplar onerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 13 Temmuz 2020; 20:56:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eski karaağaç fizik föylerini ygs/lys dinazorları iyi bilir. Kuantum kapısından metafizik diyarlarına depükleyen Hardcore/Veteran işlem soruları vardı. Onun kadar aşırı işleme kaçmayan işlemli sorular çözülebilir bence.
    Hız, pratiklik, sayısal muhakeme kazandırır üstüne biraz tekrarla bilgileri sağlamlaştırınca deneme ve sınavda gelen sözel görünümlü harman sorular takır tukur çatır çutur afiyetle çıtırdatılır.

2016'da ilk senesinde MF-4 1.100 civarı sıralama yapan bir arkadaşım yayın denizi tek ayt fiziği temizlemişti mesela. O zaman için güzel kaynaktı.

Kolay gelsin
  • Yayındenizi ayt sb benim çok hoşuma gitmişti

• Dostum çoğu yorum sorularını işlemsiz çözemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 ve yayındenizi güzeldir

• Sağolun

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam lakin Çok işleme ve şekilli sayılara denk geliyorum bu kitaplarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 13 Temmuz 2020; 21:13:51 >
  • Yayın denizi +paraf yap bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çap konuyu kavramanı sağlar ama esen 3renk çöp tamamen
    345 ve prf güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 13 Temmuz 2020; 23:3:2 >
  • Öğrenme aşamasındaysanız bu işlem sorusu ben bunu çözmem kompleksine girmeyin derim. Kesinlikle işlemli de çözün yorumlu da. Tüm konular bitmiştir tekrar yapacaksınızdır vs yorum ağırlıklı kitapları o zaman çözersiniz. Ayrıca denemelerde bol bol yorumlu soru olur
  • kardesım cıkmıs sorulara bak ama sana soyleyeyım ıslemlı soru cozmeden anlaman mumkun degıl
  • İşlemli soruları anlamadan fizik öğrenemezsin

• Kimsede Aydın Yayınlarını önermemiş garip

• Eski karaağaç fizik föylerini ygs/lys dinazorları iyi bilir. Kuantum kapısından metafizik diyarlarına depükleyen Hardcore/Veteran işlem soruları vardı. Onun kadar aşırı işleme kaçmayan işlemli sorular çözülebilir bence.
    Hız, pratiklik, sayısal muhakeme kazandırır üstüne biraz tekrarla bilgileri sağlamlaştırınca deneme ve sınavda gelen sözel görünümlü harman sorular takır tukur çatır çutur afiyetle çıtırdatılır.

2016'da ilk senesinde MF-4 1.100 civarı sıralama yapan bir arkadaşım yayın denizi tek ayt fiziği temizlemişti mesela. O zaman için güzel kaynaktı.

Kolay gelsin
  • MF Kazanım çözmeyi sakın unutma,başarılar.

• Ek olarak Aydın’ın 11. Sınıf elektrik kitabı var. Hem yorum hem sayısal sorular var ve orijinal soruları da var.

• Nihat bilgin=> ösym ye en yakın bulduğum kaynaktı.
    Çapın fasiküllerini çözüp fizikte işlem yeteneğini geliştirebilirsin. Sonra işlemden yoruma geçiş için limit çözmüştüm ben. Burda farklı önerilen bir kaynak varsa çözebilirsin. Seri denemelere geçmeden önce nihat bilgini kesinlikle çözmeni öneririm.

• nihat bilgin bitirdim ben,palmeden bi tık kaliteli. adam akıllı bitirirsen full yaparsın gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.