eposh oto mp 3 çalar düşme kafa 1 senelik elif tunungten alınma kumandası felan var cok temiz 150 ytl
aeg cs dvd 360 oto dvd navigasyon cok temiz mükemmel ötesi alman malıdır onde usb ve harici giriş vardır kumandası var 450 ytl takasta 500
necvox dva-9690 dvd tv cd dabıl full 1000 ytl
bunuda 750 yaptım amatakasta eski rakam
6,5 ınc LCD ekran DVD/DIVX/VCD/CD/MP3 FORMATLARINA UYUMLU DOKUNMATİK EKRAN (TOUCH SCREEN) DAHİLİ TV ALICISI TV KANAL HAFIZASI RDS#LI FM STEREO RADYO 36 KANAL RADYO HAFIZASI SD kart GİRİŞİ ARKA GÖRÜŞ KAMERA GİRİŞİ
TEKNİK ÖZELLİKLER Kaset Çalabilme Özelliği: YOK CD/CD-R/CD-RW Uyumluluğu: VAR MP3 Formatlarını Okuyabilme: VAR VCD Formatlarını Okuyabilme: VAR DVD Formatlarını Okuyabilme: VAR Mpeg4/DiVX Formatlarını Okuma: VAR Ayrılabilir Ön Panel: YOK Ekran Tipi DOKUNMATIK, RENKLİ EKRAN, TFT Usb girişi: YOK SD KART: VAR FM RADYO: VAR Kanalları Otomatik Hafızalama: VAR RDS: VAR Ses Çıkış Gücü (Watt) 4X45 TV Tuner: VAR TV Kanal Hafızası: VAR
ip not aeg nin soket kablosu necvox unda kumandası yoktur
PIONEER AVX-P7300DVD+AVMP9000R
buda ankaraya takasa sattığım fakat çipi olmadığı için geri gelen cihazım kumandası resimdekinden farklıdır kapaklı uzay modeli fakat soket ve resimdeki çipi yoktur alet deck tir bana maliyeti 500 ytl takas ederim bu rakamada devir ederim
aklına yatan arkadaşım pm den yazssın kolaylık sağlarım ama lütfen gereksiz yorum yapmayın ciddi teklifler bekliyorum takas yolu acıktır korkmayınız yaparız birşeylerSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.