Şimdi Ara

Fiyatına göre en iyi sakız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben vividentlerin paketlerini alıyorum gnelde. 15 taen sakız var içinde, 2.5 lira. 3-4 gün gidiyor bana. Bayağı bir paraya mal oluyor.

Toptancıdan almıştım bir kere, tamnesi 1.7 liraya filan gelmişti. Daha da göremedim toptancı bir mağaza.

Sürekli sakız çiğneyen biri olarak, sakız benim için önemli.

Vividenty up to you aldım mesela , hiç beğenmedim.

Sizin önerebilecekleriniz var mı fiyat/lezzet olarak?

• tekli happydent alıyorum . paket halinde varmı bilmiyorum ama sakız çok güzel
  • Hakkaten bu konuda daha fazla görüş lazım sigarayı yeni bıraktım 15 gün oldu sürekli sakız cigniyorum hangi markayı almam gerektiğini çözemedim first aldım önce 1 lira kipa da tadı çok çabuk bitiyor oneo aldım şimdi de oda garip biraz cigneyince lastik gibi gırc gırc ses çıkartıyor altı üstü sakız diyip geçmeyin bu konu çok önemli bu aralar sakız im olmasa kafayı yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Ben vividentlerin paketlerini alıyorum gnelde. 15 taen sakız var içinde, 2.5 lira. 3-4 gün gidiyor bana. Bayağı bir paraya mal oluyor.

Toptancıdan almıştım bir kere, tamnesi 1.7 liraya filan gelmişti. Daha da göremedim toptancı bir mağaza.

Sürekli sakız çiğneyen biri olarak, sakız benim için önemli.

Vividenty up to you aldım mesela , hiç beğenmedim.

Sizin önerebilecekleriniz var mı fiyat/lezzet olarak?

Blok. Yeter yahu, ilgi bekleyen ergenlerden.... Sakız almışmış, iki buçuk lira vermişmiş, cok paraymışmış....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.