Bildirim
FİYATINA GÖRE EN İYİ GİYİM MARKALARI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kıme gore fıyat ıstıyorsun? 750₺ kot onerebılırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Septams
Kıme gore fıyat ıstıyorsun? 750₺ kot onerebılırım
Fiyatına göre iyi diyorum güzel kardeşim -
şimdi hiç jack jones,bershka,pull beardan item almamışlar gelip pull bear,jack jones,bershka diyecek -
lcw
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
de facto lcw başka ne bekliyosun ucuz ve kısmen iyi bunlar vardır daha ama aklıma bu 2 si geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
şimdi hiç jack jones,bershka,pull beardan item almamışlar gelip pull bear,jack jones,bershka diyecek
İtem derken ?? Ayrıca jack jones iyi bir marka değil bence. -
Zara da ust giyimler cok kaliteli.. alt giyimler icin birsey soyleyemiyecegim cunku alt giyim almadim hic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
defacto güzel ama şimdilerde biraz ortalık malı oldu herkeste görüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Chi
quote:
şimdi hiç jack jones,bershka,pull beardan item almamışlar gelip pull bear,jack jones,bershka diyecek
İtem derken ?? Ayrıca jack jones iyi bir marka değil bence.
iyi marka olduklarından söylemedim zaten bence aralarından bi bershka iyi o kadar diğerleri çöp sadece öyle bir özentilik olmuşki her kıyafet konusunda pull bear ve jack jones cok iyi falan süper diyorlar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Chi
quote:
İtem derken ?? Ayrıca jack jones iyi bir marka değil bence.
iyi marka olduklarından söylemedim zaten bence aralarından bi bershka iyi o kadar diğerleri çöp sadece öyle bir özentilik olmuşki her kıyafet konusunda pull bear ve jack jones cok iyi falan süper diyorlar
Sadece söylenti herkes giyinmiyor mesela Pull Bear ben 3-4 ay önce giyinmeye başladım açıkcası Defacto,Lcw,Collezione,Leke gibi yerlerden alışveriş yapan adamın bünyesine ilk anda ağır gelir bir üste 70 lira vermek koyabilir ancak Pull Bear iyidir hatta Bershkadan bile iyi buluyorum henüz ele ayağa düşmedi mağaza çoğaltmadıkça düşeceğinide sanmıyorum.
-
lcw -
De facto iyidir
Koton men iyidir -
Ben genelde pantolonları pull and beardan t shirtleri bershkadan alıyorum.Tshirtler 15 tl pantolonlarda 60 tl oluyo ortalama aldıklarım.Ayakkabıyı ise hep zara'dan alırım çok güzel ayakkabı yapıyor adamlar hemde ucuz 70 tl civarı.Gidip 150 tl vermekten iyidir. -
Erkek için bilmiyorum ama Bershka, Pull and Bear bi de en sevdiğim H&M.http://www.hm.com/tr/ aşırı pahalı değil. Tabi bayan oldugum için bayan kıyafetlerine bayılıyorum erkek kısmı da fena değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 13 Ekim 2013; 23:14:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Boeing747
Ben genelde pantolonları pull and beardan t shirtleri bershkadan alıyorum.Tshirtler 15 tl pantolonlarda 60 tl oluyo ortalama aldıklarım.Ayakkabıyı ise hep zara'dan alırım çok güzel ayakkabı yapıyor adamlar hemde ucuz 70 tl civarı.Gidip 150 tl vermekten iyidir.
Ben de genel olarak Zara, Bershka, Pull&Bear üçlüsü arasında gidip geliyorum -
lcw neresi iyi arkadaş -
quote:
Orijinalden alıntı: Echoés
lcw neresi iyi arkadaş
Boşver onları hocam böyle bi konu açıyosam bu LCWci riskini de almak zorundaydım ve aldım
. -
quote:
Orijinalden alıntı: kilinctugba
Erkek için bilmiyorum ama Bershka, Pull and Bear bi de en sevdiğim H&M.http://www.hm.com/tr/ aşırı pahalı değil. Tabi bayan oldugum için bayan kıyafetlerine bayılıyorum erkek kısmı da fena değil
Naber tuğba ??? -
dediğin şartlara en uygun marka Zara..
Benzer içerikler
- kaşa çizik
- moruk hakaret mi
- zoretanin kullanırken alkol alınırsa ne olur
- tatlı yiyince midem bulanıyor neden
- bozuk süt içersek ne olur
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X