Bildirim
Fiyatı uygun yarı profesyonel tavsiyeleriniz neler?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Uygun fiyatlı Prosumer yani Yarı Profesyonel makine yok.
Uygun fiyattan kastınız nedir?
Bunun için bütçenizin ne kadar olduğunu bilmek gerek.
Ayrıca ne tür fotoğraflar çektiğiniz/çekmekten hoşlandığınızıda öğrenmek gerek. -
uygundan kastım piyasadaki ucuz yani orta halli makinelerdir. Genellikle doğa fotoğrafları çekmeyi düşünüyorum. -
-
Samsung EX1 -
quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
-
quote:
Orijinalden alıntı: korfezgunesi
uygundan kastım piyasadaki ucuz yani orta halli makinelerdir. Genellikle doğa fotoğrafları çekmeyi düşünüyorum.
Öyle bir dünya yok kusura bakmayın
Orta halli ucuz ama yarı profesyonel
Kelime oyunlarını seviyoruz sanırım?
Halen bütçenizi belirtmiş değilsiniz.
Sizin orta hal tabiriniz 5.000 TL ve üstü de olabilir.
1.500 TL Maksimum da olabilir?
Ee ona göre bizde bi makine önersek size?
Madem yardım istediniz, adetin yerini bulmasını sağlıyalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 10 Kasım 2011; 9:56:38 >
-
Yarı-pro'dan kastınız DSLR-Like modeller mi? Bir şey anlayamadık ki :) -
Arkadaşlar sizin gibi tecrübe sahibi değilim bu konuda. O açıdan burada soruyorum.bir makinenin nasıl profesyonel veya yarı profesyonel olduğunu bilmiyorum..ayıramıyorum yani. bu arada 1500'e kadar çıkabilirm. -
quote:
Orijinalden alıntı: korfezgunesi
Arkadaşlar sizin gibi tecrübe sahibi değilim bu konuda. O açıdan burada soruyorum.bir makinenin nasıl profesyonel veya yarı profesyonel olduğunu bilmiyorum..ayıramıyorum yani. bu arada 1500'e kadar çıkabilirm.
Kardeşim , şöyle birşey yapalım sana
Canon 1000d
Canon 1100d
Nikon D3100
Canon ile nikon arasında bir seçim yapmak gerekirse sana canon 1000d gider.
nikon biraz daha zorlar.başlangıç için 1000d'yi tavsiye ederim. -
Sony Hx100
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X