TOSHIBA G-500'ÜMÜ satıyorum, satış sebebim eşimin akşam eve gittiğimde bana başka bir telefon hediye almış olmasıdır(Blackbery) bu sadece bir telefon değil cebinizde taşıyacağınız çok hızlı kullanışlı mini bir bilgisayar, opera,google,msn,windows medıa player, ve sayamayacağım bir çok program zaten telefonda yüklü ben sadece dün dvx film izlemek için deneme yaptım sonuç gerçekten harikaydı,artı world,exel,power poınt ve bi çok programı sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde açıyor,telefonda arka kısımda 2MP,ön kısımda vga olmak üzere 2 kamera bulunmakta 3G'e tam tekmil hazır,ve telefon her türlü güncellemeye açık olduğu için sürekli geliştirilebiliyor , en belirgin özellikleri aşağıda ama özellikle parmak izi okuyucu çoğu dizüstü pc'de bile yokken bu telefonda var artı bu fiyata bulabileceğiniz bu özelliklerde telefon yok varsa ben almaya hazırım,telefon tüm kutu içeriğiyle faturası ,garantisi,data kablosu,stereo kulaklığı,vb.. tümü orjinal paketlerinde verilecektir.telefon kusursuz ve sorunsuzdur , dip not olarak madeın JAPON :) bu devirde fazla orjin JAPON üretimi bulmak çok zor, ürünün 15 aydan fazla garantiside bulunmakta garanti dandik grey değil orjinal garantidir. telefonun yanında 2GB hafıza kartıda vardır, 2.el bölümünde referansı çok olan biriyim sormanız yeterli,
2gb hafıza kartı, %100 orjinal full kutusu aksesuarlarıyla. fiyatta indirim yaptım. satış Fiyatı:250 Mantıklı takas tekliflerine açığım özellikle PSP SLIM tercihimdir, Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.