Şimdi Ara

Fiyatı düzelttiler.SANDISK Ultra 64GB Sürgülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/sandisk-sdcz45064gu46-ultra-64gb-surgulu-usb-flash-bellek/p_42799/

Fiyatı değiştirdiler ben aldım değiştirmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgfb -- 13 Eylül 2013; 18:52:07 >

• çöp olan model hızlı olan model değil
    hızlı olan model
    http://www.sanalmarketim.com/sandisk-extreme-sdcz80064gx46-64gb-usb-30-190mbsn-flash-bellek/p_41021/
    Bu modelin 32GB olanı 50 tl ye satıldı
    http://www.sanalmarketim.com/sandisk-extreme-sdcz80032gx46-32gb-usb-30-190mbsn-flash-bellek/p_41020/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 12 Eylül 2013; 19:21:39 >

• 190TL nere 52 TL nere kapasite önceliği olan için süper
  • fiyat çok iyi 50 tlye 32 gb almıştım bende :S
  • Kusura bakma ama cidden çöp. 10 mb yazma hızı diyor
  • bence 64 gb için fiyat gayet güzel. çöp diyenler alternatif sunarlarsa sevinirim. kalkıp 190 liralık bellekleri koymayın, komik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

bence 64 gb için fiyat gayet güzel. çöp diyenler alternatif sunarlarsa sevinirim. kalkıp 190 liralık bellekleri koymayın, komik oluyor.

50 tl ye 32GB olanı satsın
    http://www.teknosa.com/urunler/125390303/sandisk-sdcz80-032g-x46-extreme-32-gb-usb-bellek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana sağlam, anahtarlığa takılınca kırılmayacak birşey lazım.

16GB veya fazlası. +

Maksimum 30TL düşünüyorum.
  • 32 yeterli gelirse Lexar ürünleri hız olarak iyi(42-43mb yazma) fiyat olarak da 3-5 lira farkı var bununla.Bu belleği doldurmak 10 mb ile işkence olur.

• Almayın kanser olursunuz

• Çöpe o kadar para verilir mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

32 yeterli gelirse Lexar ürünleri hız olarak iyi(42-43mb yazma) fiyat olarak da 3-5 lira farkı var bununla.Bu belleği doldurmak 10 mb ile işkence olur.

Nerde ssatiliyor acaba? Dediginiz urunlee isini gorebilir, gerci 60tl de az degil bir usb bellek icin

• Teamden uzak durunda ne alırsanız alın.. hızlı diye Hbden aldıgım mavi USB 2 32 gb bellekte yazma hızı 5mb/s o da arada donuyor.. geri başlıyor..
  • kullanıma göre düşünülmeli benim zamanım bol depolamak için yüksek boyutta taşınabilir birşey arıyorum diyenlere gider ama benim gibi yazma hızına okuma hızına bakanlar için sandisk extreme den başka flashdisk yok henüz...
  • 52 TL ye cebinizde 64 gb tasıma fırsatı sunmus adam,halen cöp diyenler var.. Bu yeni nesil gencligi anlamak gercekten zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Teamden uzak durunda ne alırsanız alın.. hızlı diye Hbden aldıgım mavi USB 2 32 gb bellekte yazma hızı 5mb/s o da arada donuyor.. geri başlıyor..

Aynen katılıyorum! Team en dandik bellek markasıdır bana gore ve asla guven vermez. Team ile yasadıgım kotu anılar aklıma gelince hic bulasılmaz diyorum..

• linke o kadar baktım nerede 52 tl yazıyor ben mi göremiyorum

SANDISK SDCZ45-064G-U46 Ultra 64GB Sürgülü Usb Flash Bellek

Ürünün Fiyatı :47,50 USD + KDV
    %7 İndirimli44,18 USD + KDV
    Havale-Eft, Finans'a 12 ve Maximum'a 9 Taksit ile105,56 TL
    %5 İndirimli 45,13 USD + KDV
    Axess, Maximum 12, Bonus 9, Asyacard 8 Taksit ve Kart Tek Ödeme ile107,83 TL
    %4 İndirimli45,60 USD + KDV
    Bonus'a 12, World'e 12, Asyacard'a 12 Taksit ve PayPal ile108,96 T
  • quote:

32 yeterli gelirse Lexar ürünleri hız olarak iyi(42-43mb yazma) fiyat olarak da 3-5 lira farkı var bununla.Bu belleği doldurmak 10 mb ile işkence olur.

Nerede satiliyor dediğiniz ürün modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Kusura bakma ama cidden çöp. 10 mb yazma hızı diyor

Abartmayın arada sırada dosya kopyalıyorsanız yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Nerde ssatiliyor acaba? Dediginiz urunlee isini gorebilir, gerci 60tl de az degil bir usb bellek icin

http://www.gold.com.tr/lexar-32gb-3-0-jump-drive-ljds23-32gabeu-usb-bellek_u

@SegateMaduru

Bu arada 55mb yazma hızı diyor ve testte 50 mb çıkıyor ama dosya atarken 43 üstünü görmedim belki de benle alakalı bir sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 13 Eylül 2013; 11:52:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.