Şimdi Ara

[ FİYATI DÜŞTÜ 2700 TL!!! ] Satılık TAKASLIK ASUS G73SW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2-3 aydır kullandığım bilgisayarımı ihtiyac nedeniyle satılığa çıkarıyorum, ürün sadece evde kullanıldı 1 kere olsun dışarı çıkartmadım, ekrandaki koruma muşambası bile hala duruyor, Amerika'daki Levent abi sayesinde aldım forumdaki ( cembo ), ürünün kutusu Amerika'dan geldiği için yok ama muşambası kutu içinden çıkan koli koruması, ekran temizleme bezi v.s hepsi var sadece kutusu yok. Böyle bir ürün satılmaz ama mecburiyet, fotograf makinem olmadıgı için kendi resimlerini koyamiyorum ama alacak kisi zaten ürünü biliyordur. Fiyat için 3000> 2900 > 2700 TL 1 Haftalığına. lira diyorum. 2 yıl uluslararası garantisi vardır bilgisayarda en ufak dahi çizik bulursanız anında geri alırım.
    Ürünün hard diski 500 gb'dir, yani Amerika'daki G73SW-XT1 modellidir. ben diğer hard disk slotuna SSD takmak istediğim için bu modeli almayı tercih etmiştim. SSD takabilir 500gb olan hard diski de 750 gb'ta cikartabilirsiniz.

Başlıca özellikleri ;
    ASUS G73sw
    İşlemci : i7 2630QM
    Ram : 8 gb 1333 muz ( 16 gb'a kadar arttirilabilir. )
    Ekran kartı : nvidia GTX 460 1.5 gb

Bilgisayarda Blue-ray, USB 3.0 1 adet, kart okuyucu bulunmaktadır. Şarjı ortalama 2.5 saat gitmektedir ve 2 defa batarya ile kullanıldı onun dısında hep bataryasiz kullanıldı.

isteyene Alienware AW2210 Full HD Monitör ile verebilirim Hama VGA altın uçlu kablo ile 2 monitör olarak kullandım monitör dükkanımda mevcut inceleyebilirsiniz, Monitör bilgisayar ve ve VGA kablosu ile pazarlıksız 3500 liraya bırakıyorum.

Not : ekranı 1920*1080 yani full HD LED ekrandir diğer Turkiyedeki HD modelleme karıştırmayın. Bu modelde ürünün kendi çantası yoktur, ben Nike çanta aldım yanında onu vericem.

İlan yeterince açıktır ürünü İstanbul da görerek alabilirsiniz diğer yerlere de gönderirim güven problemi yasıyorsanız zaten irtibata geçmeyin. ölüculere kapalidir ilan.

TAKAS ÜZERİNE NAKİT 2000 LİRA ALABİLECEĞİM MANTIKLI ÜRÜNLERLE OLABİLİR. NOTEBOOK, TABLET PC GİBİ

ulaşmak için : 0544-453-17-22 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Sahibinden veya gittigidiyor da araştırdığınızda 3000 lira ve üzerine JH serisi satıyorlar.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROOF# -- 12 Ekim 2011; 21:37:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • cevapladım satışa devam.

• Asusun bu g serilerinin hastasıyım iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan.

Asusun bu g serilerinin hastasıyım iyi satışlar

teşekkürler takas durumu açılmıştır.

• ÜRÜN AN İTİBARİ İLE " hitokiribattousai2727 " Fatih kardeşime rezerve edilmiştir. Satılmasa bile yeni bir arkadaş edindiğim için mutluyum.

• teşekkur ederim muhammed.bilmukabele.dedigim gibi laptop alacaksam seninkini alacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.