Şimdi Ara

Fiyat / Performans Tablet!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sadece film izlemek için tablet almak istiyorum. Görüntü kalitesi, pil ömrü, arıza yaparsa garanti bakımından sıkıntı yapmayacak bir cihaz arıyorum. Biliyorum fazla değil ama max 200 tl bütçem var. Yardımcı olabilir misiniz ?



  • 200 liraya o dediğin özellikler zor sanki biraz ben geçen hafta teknosadan 299 liraya reeder A8iQ aldım şuan için bi problemim yok ekran kalitesi gayet güzel şarjı bitmeden ortalama 3 film falan izlenebilir sanırım. Ben dizi yüklüyorum metrobüsle okula gidip gelirken gayet güzel işimi görüyor. İnceleme fırsatın varsa teknosaya falan bi bak derim.

    Dip not: yine aynı markanın 189 liraya Windows modeli var W7iC 7'' işini görürse bi bak onada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolid -- 19 Mart 2015; 18:23:57 >
  • teşekkürler , aldım bile dediğin tableti. gerçekten sesi görüntüsü tam istediğim gibi. fakat şu an film yükleyemiyorum bir türlü. Bilgisayara data kablosu ile bağlamama rağmen herhangi bir değişiklik olmadı sadece şarj oluyor. yardımcı olabilir misin?

    http://www.reeder.com.tr/forum/tablet-pc-dosya-paylasim/?p=1

    bu link de dediklerini yapmaya çalıştım fakat hiçbir halt anlamadım açıkcası :D
  • saujiro S kullanıcısına yanıt
    www.reeder.com.tr adresi üzerinde canlı destek bölümü var oraya bir sor istersen dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersincrazy -- 23 Mart 2015; 17:49:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saujiro

    teşekkürler , aldım bile dediğin tableti. gerçekten sesi görüntüsü tam istediğim gibi. fakat şu an film yükleyemiyorum bir türlü. Bilgisayara data kablosu ile bağlamama rağmen herhangi bir değişiklik olmadı sadece şarj oluyor. yardımcı olabilir misin?

    http://www.reeder.com.tr/forum/tablet-pc-dosya-paylasim/?p=1

    bu link de dediklerini yapmaya çalıştım fakat hiçbir halt anlamadım açıkcası :D


    reeder forumda data kablosu ile değilde sadece bi dosyayı ortak ağ üzerinden paylaşmayı anlatmış..neyse zaten bildiğim kadarıyla tablet 16 gb... geriye pekte boş alan kalmıyor windowsun ve tablet diskinin daha rahat çalışması için boş alan olmak zorunda ...Tak bi micro SD kart.. yükle filmini oraya..hem tabletin diski flash EMMC boşuna büyük dosyaları atıpta diski yıpratmamış olursun.. flash disk kullanan cihaz sahiplerine tavsiyem sakın sakın sistemin kurulu olduğu alana sürekli dosya yükleyip silmeyin...Çünkü flash depolama (nand bellek)ler dosya silinse bile disk formatlanmasa o dosyalar sürekli diskte kalır bu da sistemi ağırlaştırır.. (bu perşembe a101 de 20 tl ye satılacak 16 gb lik toshibanın class 10 lu kaliteli sd kartını tafsiye ederim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi managerxn -- 23 Mart 2015; 20:05:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: saujiro

    sadece film izlemek için tablet almak istiyorum. Görüntü kalitesi, pil ömrü, arıza yaparsa garanti bakımından sıkıntı yapmayacak bir cihaz arıyorum. Biliyorum fazla değil ama max 200 tl bütçem var. Yardımcı olabilir misiniz ?

    Arkadaşlar buyrun tablet sorular varsa burdan yazabilirsiniz cok acil satiliktir hic bir yeri arizali degildir her şeyi calisir durumdadir ihtiyacim olmadigindan satiyorum 2 hediyesi var 80 tllik gameboy adv Sp ve 1 oyun + 3G Vınn
    Peşin fiyatina 3-6 taksit imkani Ilan linki:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-piranha-business-tab-7-plusgameboy-advance-sp-plus3g-modem-204804728/detay/
    TABLETİMDE EN UFAK SORUN YOK HEMEN kargo GÜVENCELİ, 3 YIL GARANTİSİ DAHA VAR FATURALI ORJİNAL KUTULU GÖNDERİLECEKTİR...
    FİYAT: 99,99 ₺
    ALMAYANLAR İÇİN :D




  • arkadaşlar nazar değdi sanırım tablet düşerken tuttum elimde camı çatladı 7inç ekran nerden temin edebilirim en ucuz? servisine bile sormuyorum nasılsa garantiye girmez diyecekler :D yapan bir firma ile görüştüm 50 lira muadili dedi orjinali 90 dedi :D bilgi verebilirseniz sevinirim ^_^

    bu arada kendim de tamirini yapabilirim ama malzemeyi nereden ve nasıl güvenilir bulabileceğimi bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saujiro -- 4 Nisan 2015; 11:55:24 >
  • saujiro S kullanıcısına yanıt
    Merhaba @saujiro,
    Windowslu W7iC cihazınız ile bilgisayarınız arasında bağlantı kurmak için Android tabletler gibi data kablosuna gerek yoktur. Sadece aynı internet ağını kullanmanız yeterlidir.
    Rehberimizdeki adımları açıklamak gerekirse;

    Eğer tabletinizdeki bir dosyayı bilgisayarınıza aktarmak istiyorsanız:
    1 - Tabletinizde paylaşmak istediğiniz dosyaları bir klasöre koyunuz ve bu klasöre sağ tıklayarak "Bununla Paylaş" -> "Ev Grubu (Okuma/Yazma)" seçeneğini tıklayınız.
    2 - Daha sonra bilgisayarınız "Ağ"ına giriniz. Tabletinizin ismini gördükten sonra çift tıklayınız ve açılan pencereye "tablet"inize giriş yaparken kullandığınız kullanıcı adı ve şifresini giriniz.
    3- Böylece tabletinizin içindeki ilk adımda paylaşıma açtığınız dosyalara ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.