Şimdi Ara

Fiyat/Performans araştırmasına başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda eşyalı bir evde kiracıyım. Daha önce öğrencilikte tek başıma boş evlere çıkmıştım, günü kurtaracak bir şeyler alıp yerleşmiştim. Yani az da olsa deneyim var Sonra da misafirhane-otel gibi yerlerde kaldım düşünmem gerekmedi

Neyse, uzun lafın kısası evi değiştirmeyi ve boş bir ev almayı ya da kiralamayı düşünüyorum. Uzun vade kullanacağım ev eşyalarını da bilgisayar parçası toplar gibi toplayacağım Bizim gibi PC bağımlısına da bu yakışır

Genel bir başlık açıp onun altında tek tek ne aldığımı nasıl karar verdiğimi yazayım dedim ama alt başlıklar oluşturulmuş, buzdolabıyla başlıyorum. Öncelikle hangi markalar öne çıkmış sivrilen bir model var mı onu bulacağım. Kafamda büyükçe bir şeyler almak var, belki çift kapılı(yazar burada gardrop tipi demek istemiş).Genelde boş oluyor ama arada doldurunca tıkış tıkış dolabı görünce içim daralıyor. Gelen elektrik faturasında diyeti neyse ödeyeceğiz artık.

Nofrost olması önemli, buz temizleme vs. uğraşamam.

Sizler de görüşlerinizde araştırmama katkıda bulunursanız sevinirim

Notumuzu alalım:

1-LG GR-B802GSPW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Ekim 2014; 22:38:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.