Şimdi Ara

Fiyat nasıl?? ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun itibari ile yeni clio aracımı teslimaldım
    Mtv yi ödedikten sonra bonus kampanyasından sonax da tam boya koruma 199 lira düşmüş..Yaptırmayı düşünüyordum..
    Gittim konuştum..Bana şöyle bir teklifile geldiler

Boya koruma+tam kaput filmi+koltuk koruma+klima dezenfektanı için 800 lira teklif ettiler..Kaput filminin 10 senen garantisi olduğunu ifade ettiler..
    Bu fiyatı adana sonax dan aldım..
    Fiyat nasıl başka firmlardan yaptıran oldumu fiyat hakkındane düşünüyorsunuz?? teşekkürler...

• up up...
  • Kaput filmi 10 sene garantili olabilir ama arac o kadar dayanir mi; orasi supheli.
    Fiyat manidar. Gecmis olsun.
    Tavsiye olarak; 1 adet acili Adana kebap, yaninda bol salgam.
    Afiyet seker olsun.

Simdi tekrar "Block" listeme hosgeldiniz.
    Kisa bir sureligine cikartmistim listeden. Sure doldu.
  • kaput filminin çok matah bir şey olduğunu düşünmüyorum. garanti de verilse yıllar içinde kaplama olmayan kısmı ile fark oluşuyor ve çıkarınca pek hoş bir manzara ile karşılaşamıyorsunuz. bunun dışında kullanılacak ürünler hakkında da bilgi lazım.
  • 150 liraya kendi boya koruma setinizi alıp kendiniz yaparsınız. Boya koruma dışında o listedeki herşey gereksiz. O paraya bir takım lastik alınıyor insaf.
  • Sadece kaput korumayi yaptir. Ama onunda zamanla ton farki oluyor. Digerlerine gerek yok. Yeni arabanin neyine klima temizligi yapacaklar? Koltuk koruma nedir yahu? Atmasyon islemler bunlar. Kaputa film cektir geri kalan parayla bagaj havuzu al cam filmi yaptir. Buna benzer seyler yaptir. Veya sakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bi hort ise artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Nasıl bi hort ise artık

Adam 1 yil once yazmis arabayi satmis yeni araba almis onuda satmis bizimkiler hala kaput fliminde hahahaha :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.