Bildirim
Fiyat hakkında yardım. Civic
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uzman değilim. civic hangisi elegance,dream ? otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum. Kalite bakımından iyi araç. Parçaları pahalı. Lpg araçta performansı düşürür diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: mr07
uzman değilim. civic hangisi elegance,dream ? otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum. Kalite bakımından iyi araç. Parçaları pahalı. Lpg araçta performansı düşürür diye düşünüyorum.
Elegance modeli hocam. -
quote:
uzman değilim. civic hangisi elegance,dream ? otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum. Kalite bakımından iyi araç. Parçaları pahalı. Lpg araçta performansı düşürür diye düşünüyorum.
otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum
nerede okudun yaw, hangi allahın kazı yazmış, hondanın otm. vitesi dünyanın en sorunsuz şanzumanıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
quote:
otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum
nerede okudun yaw, hangi allahın kazı yazmış, hondanın otm. vitesi dünyanın en sorunsuz şanzumanıdır
https://www.google.com.tr/search?q=honda+otomatik+vites+tekliyor&oq=honda+otomatik+vites+tekliyor&aqs=chrome..69i57.8056j0j1&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8
-
quote:
Orijinalden alıntı: lacivert25
quote:
Elegance modeli hocam.
elegance güzel.ama dreamin duruşu daha çok hoşuma gidiyor. stoplar vs.. araç temizse,değişen falan da yok demişsin bence alınabilir. ama lpg bence sıkıntı. benzinde binerim sorun olmaz dersen al. ha lpgye uyumu kötü mü ,değil kesinlikle. hayırlısı olsun.km kaçtı bu arada
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X