Şimdi Ara

Fiyat hakkında yardım. Civic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın nasip olursa bir tanıdıktan. CİVİC 2012 lpg otomatik full, 50.000 km. Tamponlar dışında boya değişen yok alıyorum. Fiyat 45.000 TL dedi. Hiç hondaya binmedim uzman arkadaşlardan fiyat ve kalite hakkında yorum rica ediyorum.

Selamlar

• uzman değilim. civic hangisi elegance,dream ? otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum. Kalite bakımından iyi araç. Parçaları pahalı. Lpg araçta performansı düşürür diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr07

uzman değilim. civic hangisi elegance,dream ? otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum. Kalite bakımından iyi araç. Parçaları pahalı. Lpg araçta performansı düşürür diye düşünüyorum.

Elegance modeli hocam.
  • quote:

uzman değilim. civic hangisi elegance,dream ? otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum. Kalite bakımından iyi araç. Parçaları pahalı. Lpg araçta performansı düşürür diye düşünüyorum.

otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum

nerede okudun yaw, hangi allahın kazı yazmış, hondanın otm. vitesi dünyanın en sorunsuz şanzumanıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

otomatik sıkıntı olabilir. Birkaç yerde oto vites tekliyor diye okudum

nerede okudun yaw, hangi allahın kazı yazmış, hondanın otm. vitesi dünyanın en sorunsuz şanzumanıdır

https://www.google.com.tr/search?q=honda+otomatik+vites+tekliyor&oq=honda+otomatik+vites+tekliyor&aqs=chrome..69i57.8056j0j1&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

• quote:

Orijinalden alıntı: lacivert25

quote:

Elegance modeli hocam.

elegance güzel.ama dreamin duruşu daha çok hoşuma gidiyor. stoplar vs.. araç temizse,değişen falan da yok demişsin bence alınabilir. ama lpg bence sıkıntı. benzinde binerim sorun olmaz dersen al. ha lpgye uyumu kötü mü ,değil kesinlikle. hayırlısı olsun.km kaçtı bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç hakkında fikir ? SUZUKİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.