Şimdi Ara

***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kselttiğim için satmak istiyorum. Fiyat 400 tl .Telefonun çalışmasında sıkıntı yok.

Sorunlar başlıca şöyle;
    -sessize alma tuşu bozuk
    -orjinal şarj aleti yok, ttec şarj aleti var sıfır
    -arka kısım hafif sallanıyor
    -kulaklığın microfonu bozuk

***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB ***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB  ***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB ***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB  ***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB  ***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB  ***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB  ***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK SİYAH IPHONE 4S 16 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 16 Aralık 2015; 17:13:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışmasında başka ne problem olsun bir de 600tl :) 200 yazacaktınız herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 899 TL'ye satmak varken neden 600 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Çalışmasında başka ne problem olsun bir de 600tl :) 200 yazacaktınız herhalde

200 tl olurmu . Git sen nokia al işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: murri_can

899 TL'ye satmak varken neden 600 TL

O kadar etmez ufak tefek sorunlar var
    Yazdım oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 4 Kasım 2015; 13:57:28 >
  • helalinden bi 749 TL eder bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

helalinden bi 749 TL eder bence

dalgamı geçiyosunuz adammı seçiyosunuz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı soruyu size sormak istiyorum. Dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz? temiz, sorunsuz 4s lerin en fazla ederi 500 TL civarları. Sizin telefonun ses açma kapa bozuk, arka kısım Allah'a emanet, telefon özelliğini kullanmamızda çok yardımı olan mikrofonu bozuk. Geriye başka bir şey kaldı mı? Allah'tan dokunmatik çalışıyor sanırım oda bozuk olsa 949 TL ederdi
  • quote:

bende aynı soruyu size sormak istiyorum. Dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz? temiz, sorunsuz 4s lerin en fazla ederi 500 TL civarları. Sizin telefonun ses açma kapa bozuk, arka kısım Allah'a emanet, telefon özelliğini kullanmamızda çok yardımı olan mikrofonu bozuk. Geriye başka bir şey kaldı mı? Allah'tan dokunmatik çalışıyor sanırım oda bozuk olsa 949 TL ederdi

kulaklığın mikrofonu
    bozuk telefonunki değil ben fiyat araştırması yapıyorum. ama 16 gblarda 500 e satan yok 8 gb satıyorlar. ee sence ederi ne ozaman ölücü hesabı olmasın
  • 500 TL veren olursa arkanıza bakmadan satın geçin hocam bende size tavsiye
  • quote:

500 TL veren olursa arkanıza bakmadan satın geçin hocam bende size tavsiye

nasip artık
  • 400 ederi var
  • Dostum Fiyatı revize etmen gerek
  • BEN HA TELEFONCUDAN ALMIŞIM HA SİTEDEN ALMIŞIM FİYATLAR AYNI GİDİYOR MAŞALLAH..EN AZINDAN TELEFONCUDAN ALIRKEN ÜRÜNÜ İNCELİYORUM ALTINA ÜSTÜNE BAKIYORUM VS... SİTEDE NEDENSE FİYATLAR ÇOK YÜKSEK.. GENELLEME YAPMIYORUM BELKİ DE BENİM KARŞILAŞTIĞIM RAKAMLAR YÜKSEK...SADECE TELEFONDA DEĞİL ÇEŞİTLİ ÜRÜNLERDE DE BÖYLE... ÇOK NADİR RASTLIYORUM UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERE .. HEP BÖYLE MİYDİ..?? FİYATLAR HEP BÖYLE YÜKSEK MİYDİ SİTEDE..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morthy

BEN HA TELEFONCUDAN ALMIŞIM HA SİTEDEN ALMIŞIM FİYATLAR AYNI GİDİYOR MAŞALLAH..EN AZINDAN TELEFONCUDAN ALIRKEN ÜRÜNÜ İNCELİYORUM ALTINA ÜSTÜNE BAKIYORUM VS... SİTEDE NEDENSE FİYATLAR ÇOK YÜKSEK.. GENELLEME YAPMIYORUM BELKİ DE BENİM KARŞILAŞTIĞIM RAKAMLAR YÜKSEK...SADECE TELEFONDA DEĞİL ÇEŞİTLİ ÜRÜNLERDE DE BÖYLE... ÇOK NADİR RASTLIYORUM UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERE .. HEP BÖYLE MİYDİ..?? FİYATLAR HEP BÖYLE YÜKSEK MİYDİ SİTEDE..?

hemen hemen aynıdır üç aşağı beş yukarı, eskiden piyasadan ucuz olurdu ama kur yüzünden olabilir
  • Kaçmaz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim. fiyat düşerse görüşebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.