Şimdi Ara

FIYAT DÜŞTÜ !.. SATILIK ASUS GTX 650 Ti BoosT DirectCU II (2GB) O.C Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan Sene Başında almış olduğum Asus'ün GTX 650 Ti Boost 2GB Modelinin satışını elden Yüz yüze gerçekleştirmek istiyorum.Satış Nedenim Üzerine biraz daha Nakit koyup gtx 770 almak istememden dolayıdır kartta herhangi bir sorun yoktur Aşağıda resimlere bakabilirsiniz.Kart elimden hiç çıkmadı öyle servise gidip gelme durumu yoktur.
    1085MHz saat hızında grafik işlemci ve 6008 mhz bellek hızı ile yüksek performanslıdır. ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II OC Edition, DirectCU II soğutma sistemi ve Super Alloy Power bileşenler ile uzun ömürlü kullanımı vardır.

Kartı Default ayarlarda Fabrika çıkışlı O.C olarak oynama yapmadan kullandım.
    Cyrsis 3 Witcher 2 Borderlands 2 Skyrim Fifa 14 gta 4 Mass effect 2-3 - Dirt 3- Grid 2 Lichdom Battle Mage- Middle earth Shadow of Mordor vs. gibi Oyunlarda 1600x900 Çözünürlükte 4gb ram ve i3 işlemci ile Ortalama Vysnc AÇık 60 fpsnin altına düşmedim.Ultra ayarlarda Ve ekran kartıda YÜksek kalitede ise yönbağımlı filtreleme 16x vs MSAA 4X vs gibi değerlerde birçok Oyunda 45~50 fps vermektedir ufak tefek kısmalarla Vysnc kapalı 100 fpsleri görebilen bir kart.

ASUS, bünyesinde hız aşırtılmış olup 1085MHz NVIDIA GTX 650 Ti BOOST grafik işlemcisi ve 192-bit arayüz kullanan 2GB GDDR5 bellek bulunmaktadır
    ASUS’a özgü özellikler GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II OC Edition’ın performansını bir kademe daha ileriye taşımıştır veKartın, referans tasarım GTX 650 Ti BOOST’a göre %20* daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlayan DirectCU II soğutma sistemi, uzun ömürlü Super Alloy Power bileşenler %10 Performans ve kolay bir şekilde hız aşırtma yapmayı mümkün kılan GPU Tweak bulunmaktadır.

Satış:İstanbul İçi Yüz yüze Başta Sefaköy olmak üzere- Esenyurt- BeylikDüzü- Şirinevler meydan-Bakırköy meydan vs gibi kolay ulaşılabilir yerlerde elden gerçekleşicektir.
    Vatandaki şuanki fiyatı 429 tldir.
    Benim istediğim fiyat ise baştan 380 düşünüyordum ama forumda 300-350 arası satıldığını görüp
    Fiyat 300 TL pazarlıksız olarak belirlenmiştir.

Kart zaten 0 ayarındadır haftadan haftaya Pazar izinli GÜnlerimde iş dönüşü stress atmak için bir kaç oyun dışında çok fazla kullanmadım kartı.Temizleme gereğide duymadım çünkü zaten kasadan söktüğümde aynen resimlerdeki gibi tertemizdi.

Texture Fillrate 67GTexel\s Civarlarında

Bandwith ise 145 GB\s civarlarındadır.

192 bit 2GB

Pixel 24 25 Gpixel\s

1084 gpu clock Deafult

6008 effective Bellek hızı vardır -Default

Gaming editiona alırsanız çok daha yüksek hızlara sorunsuz çıkmaktadır.

Pci express 3.0 x16 DX11.1 2.0da desteklemektedir
    HDMI DVI VGA slotları bulunmaktadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kart r9 270 ve HD 7850 ayarındadır.Benchmark testleri yapanlar bilir hatta bazı texture fillrate isteyen oyunlarda daha fazla fps ve skor almaktadır.Ayrıca İ3 İ5 İ7 işlemci 3 veya 4k seri olan yada fx 8k serisi işlemcilerle Sli olarak gtx 770 ve r9 280x 'in fps ve skor değerlerine ulaşmaktadır.Mantıklı düşünen 600 700 tl verip yüksek kartlarda alinan fps ve skoru 2x bu karttada alındığına şahit olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 21 Ekim 2014; 23:03:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kart satılmadıysa bana dönersen sevinirim
    TAKİP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.