Şimdi Ara

Fiyat Düştü Acil 2015 Seat Ibiza Style Plus Paketli Uzatılmış Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalselduz -- 23 Mayıs 2016; 16:57:07 >

• sahibindende 41500 olarak gözüküyor fiyatınız. Burada 42750 yazmışsınız hayırdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • celalselduz C kullanıcısına yanıt
    Aracınız size göre güzel olabilir. Ama piyasa acımaz. 40 Bin fiyat bandında çokça araç olduğu için işiniz biraz zor. Ama satılır elbet.
  • siz bu ilanla bu aracı zor satarsınız

hani dolandırıcılar pert araçları satar ya aynı onlar gibi ilan vermişsiniz yahu sade birşey yazsanız işte acil ihtiyactan satılık falan
    yer buldukca doldurmuşsunuz ve o ilanın başındaki galeri 40000 veriyor yazısı da çok itici ibiza alcak olsam bu ilanı direk es geçerim ilanınızı sadeleştirin acilen
    sanki araç elinizde patlamış gibi davranmışsınız daha 1 hafta önce pejo 301 sattım ilana koymamla 10 dakika içinde satmam bir oldu
  • O kadar acil paraya ihtiyacınız varsa üçe beşe bakmaz 40bine galeriye verir işinize bakarsınız. Bir haftadır forumun her konusunda koca koca resimler paylaşayarak kirlilik yaratıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalselduz

sitedeki en düşük fiyata koyarak yeterince indirdiğimi düşünüyorum.

Sorun fiyat indirmeniz değil, sorun günlerdir her konuda kirlilik yaratmanız. O zaman her aracını satan donanımhaberde her bulduğu konuya koca koca fotorafla ilan verip forumun içine etsin. Kimsenin böyle bir hakkı yok bu bir. İkinci olarak çok acil, çok acil diyorsunuz bende madem o kadar acildesiniz satıcı çıkmasını bekleyene kadar 1500liradan feragat edip dod yada galeriye verip paranızı alın diyorum. Darda olan bu kadar 3e 5e bakmaz para acil lazımsa.

• mayıs fiyatı ile insanlar yorum yapıyor, yok haziranda dolar 3 olacak demişsin. şu an mayıs ayındayız ? ne yapalım eylül 2016 fiyatı çok artar diyip makul mu diyelim.
    • renk çok iddialı. herkesin sevebileceği bir renk değil.
    • sanki bu arabayı almak zorundaymışız gibi aşırı pasif agresif bir ilan olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracınız güzel, rengi de hoş. bu aralar herkes para harcama konusunda dikkatli. umarım istediğiniz fiyattan bir alıcı çıkar. tavsiye çok üzerine düşmeyin zira bizim millet fiyatı öldürdükçe, sayfa dolusu ilan yazdıkça kıllanır.
  • Güzel araç. Fiyat makul. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin rengi cok guzelmis.
    Hocam benden tavsiye nedendir bilmiyorum ama ilan uzun olunca sanki millet okumuyor. Daha az talep oluyor.
    Kisaca donanim seviyesi kmsi arac temizdir yazip ilana koymak sanki daha cok ilgi cekiyor.

Ha ben kendim alacagim zaman deatyli ilanlari seviyorum ama millet oyle degil nedense.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.