Şimdi Ara

FİYAPI ile yollar ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş Kulübü, İnönü Stadı için isim sponsorluğu anlaşması yaptığı Fiyapı ile yollarını ayırdı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü ve Fiyapı yetkilileri Eylül ayında bitecek olan sözleşmeden önce bir araya gelerek sözleşmeyi karşılıklı bitirme kararı aldılar. Beşiktaş Kulübü yeni sezon için İnönü stadı isim sponsoru arayışlarına başladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

• yönetimimiz sponsor bulma konusunda çok başarılıdır.
  • Bildiğim kadarı ile Fi-yapı ya iflas etti ya da iflasın eşiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Bildiğim kadarı ile Fi-yapı ya iflas etti ya da iflasın eşiğinde.

Bizimde kasaba manava borcumuz var.
  • iyi oldu bosverin. bir de dusunun 5 senelik sozlesme olmus olsaydi be demiroren hepsini pesin almis olsaydi?

ekstra gelir cikmis oldu iste. sponsor bulmak lazim hemen. samet aybaba sponsor yoksa ben yokum demis.
  • Boğaza nazır stadyumumuza dünyaca ünlü bir sponsor yakışır.Ah bide zamanında yenileseydik şunu, yd ve kazmanın sapından öteye gidemedik.
  • yönetime sponsor bulamadılar diye sallayanlar neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum. ne yapsın adamlar, şirketlerin kapısını çalıp bize sponsor olun mu desinler, ne yapsınlar? hiçbir şirket beşiktaş'ta gelecek göremiyor. marka değerimiz düştü. sürekli sorunlarla uğraşıyoruz. belli ki başarılarla gündeme gelemeyeceğiz. şu durumda kim gelip sana sponsor olur? bunu bile yönetime yıkanlar var yahu, elinizi vicdanınıza koyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

iyi oldu bosverin. bir de dusunun 5 senelik sozlesme olmus olsaydi be demiroren hepsini pesin almis olsaydi?

ekstra gelir cikmis oldu iste. sponsor bulmak lazim hemen. samet aybaba sponsor yoksa ben yokum demis.

O değilde şu avatarını değiştir bence, hiç olmamış.Yorumlarının ciddiyeti kalmıyor nedense, eski etkiyi yaratmıyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

iyi oldu bosverin. bir de dusunun 5 senelik sozlesme olmus olsaydi be demiroren hepsini pesin almis olsaydi?

O değilde şu avatarını değiştir bence, hiç olmamış.Yorumlarının ciddiyeti kalmıyor nedense, eski etkiyi yaratmıyor bende.

sarilik olmus bir ibo nun insanlik uzerinde nasil bir etki birakacagi hakkinda arastirma yapiyorum.

aynen ya degistircem yakin zamanda zaten. normalde sevmem de iboyu ilgincime gitti bu tipi koyayim dedim.

• çok da fifi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.