Bildirim
Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili Kampanya Dönemi Başladı. (33. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet diğer firmaların fiyatlarına bakıp geçmeye değmez derken tekrardan zam gelmesiyle üzdü. Gel de uğraş şimdi yeni firma bulmakla.
-
Referansım çok olmasına rağmen avantajını yitirdi. Hizmet açısından sorun yaşamadım ama abarttı fiyatı. 300-350 civarına bulursam geçeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulursanız haber edin bizdd geçelim hem net kopuyor son zamanlarda hemde fiyat saçma yani. ttnetten daha pahalı nasıl olabilir ya.
-
Referansım artmış biraz faturaya bakayım da ne gelecek ona göre hareket edeceğim. Ucuz olan firmalara baktım daha zam yapmamışlar onları da görmek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmirde pop noktası diye reklam gördüm boy boy, superonline ile aynı pingi alınca 3. günde çıkış yapmıştım. Bu fiyatlarda kalırdım vaad edilen hizmet verilseydi. Bu haliyle hakikaten fazla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X