Şimdi Ara

Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili Kampanya Dönemi Başladı. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
19
Favori
38.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gigaspeed'de Fixnet gibi Retn üzerinden çıkış yaptığı için yine benzer sonuçları alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cs2'de değil hesabıma bilgisayarıma bile hile kurmamışken, beni 2 gün oyundan attı. Hileciler cirit atsın bunlar da bizi oturumdan atıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 26 Nisan 2025; 14:36:35 >

Düz cs2 bahsediyorsan aman aman uzak dur ora tımarhane denetim hak getire ben oynamıyorum bayadır orda öte yandan faceitte de bir kaç eksik var ama en azından maçlar belli bir kalitede oluyor ve hile ihtimali oldukça düşük.

Düz Cs2 evet. Bende artık basit eğlencede haftalık kasayı alıp çıkıyorum.

En iyisini yapıyorsun al kasayı çık dönüp oyuna bakma bile o hafta Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı. 

Retn kullanan iss ler hangileri biraz araştırdım ama sonuç bulamadım. Siz bu bilgiyi gigaspeed'i arayarak mı edindiniz?

Gigaspeed kullanıyorum ondan biliyorum hocam. Fixnet ve Türknet'in de bazı Ip'leri Retn üzerinden çıkış yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 4 Mayıs 2025; 12:37:50 >

Hocam pingler daha iyi oldu bu arada bilginize, CS odaklı yazıyorum Avusturya ping 37 civarında takılıyordu Gigaspeed kullanıyorken şimdi Fixnette 25 e kadar düştü gayet iyi. Faceit uygulamasında da 60lardan 45lere düştü yakın sunucularda daha da düşer diye düşünüyorum kısaca memnunum baya. Durum böyle şimdilik ikisi de aynı yerden çıkış yapıyorsada fark etti. 100mbps Vdsl kullanıyorum bu arada İstanbuldan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 5 Mayıs 2025; 11:9:10 >

Burda tbt yani gigaspeed retn kullanmıyor diye gördüm. Fixnet kullanıyor görünüyor, benim bilgimde bu kadar retn ne işe yarar bilmiyorum benim pingleri iyi seviyelere çeken iyileştiren şeyse teşekkürler retn Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı. 

Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı.bgp.he.net
    AS47288 FIXNET Telekomunikasyon Limited Sirketi - bgp.he.net
    https://bgp.he.net/AS47288#_graph4

Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı.bgp.he.net
    AS206163 TBTNET TELEKOM LTD. STI. - bgp.he.net
    https://bgp.he.net/AS206163#_graph4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 5 Mayıs 2025; 11:16:20 >

• Kullanıyor; Retn'den Fixnet'e-Fixnet'ten Tbtnet'e. Birbirleri üzerinden, al gülüm ver gülüm misali. Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı. 

Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı.

Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı.

• TabutBenden kullanıcısına yanıt

Batı'nın avantajı işte hocam. Ben Konya'dan Viyana'ya 40-45 arası ping alıyorum.

Fixnet'te Peşin Ödeme İle 12 Ay Sabit Fiyat Garantili  Kampanya Dönemi Başladı.  Hocam demek ki Edirne de Fixnet kullanan biri Avrupa Birliği vatandaşı gibi pinglerle bağlanıyor sunuculara. Ben memnunum bu pingler Türkiye de yaşayan biri için çok iyi bence. Darısı sizlere.

Speedtest'te sunucu Fixnet Edirne'mi çıkıyor hocam? İç Anadolu için benim pingim yeterli.

Hocam speedtest girdim otomatik kendisi sunucu bulmuyor şuan, yine deneyip yazarım.

İstanbul Pop'a bağlı olabilirsiniz o zaman hocam. Fixnet'in ping süreleri iyi fakat fiyatlar Türknet'e yakın. Size hayırlı olsun hocam.

Pingi düşük diyorlar, tracert testi atabilecek varmı güncel olarak?

Öncelikle teşekkür ederim. 2 farklı zamanda denedim 1. testi Edirne Fixnet e yaptı 2. denememde ise İstanbul'u seçti. Temmuza kadar aylık 335 yada 330 ödeme olacak sonrasında firmalara sırayla zamlar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 6 Mayıs 2025; 12:57:9 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yaz ayları zam ayları hocam. Keyifli kullanımlar dilerim :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.