Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (3. sayfa)

-
-
Gülüyoruz ama bu çok saçma bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fixneti araştırırken bu konuya denk geldim.
Böyle bir sorguya neden ihtiyaç duydunuz?
İki. İp nin başka ilden, ya da diğerlerinin farklı yerlerden gelmesinin zararı nedir?
Kısacası memnun musun. Netspeed kullanıyorum. 1 martta zam yapacaklar. Fixneti düşünüyorum.
Kısacası memnunum, bu şekilde sadece pingler iyi değil. Başka bir sorun yok
-
35 Lik paketlerde comnet veya gıbırnet geçin fiberde türknet altyapınız iyiyse güzel sonuçlar alırsınız genel olarak. -
Fixnet'de müşteri kazanmak değil aksine gelmesin derdin de. Ben anlık hızım yavaşlama olacak neden tercih edeyim. Demek ki hatları sature oluyor ki hız profillerini aktifliyor.
-
Download ile gezinmeyi nasıl anlıyorlar da hızda düşüm oluyor
Stateful firewall sayesinde. Her bağlantının transfer edilen baytlarını sayıyor... fazlaysa download deyip vanayı kısıyorlar -
Buna uğraş vereceklerine genişliği artırsınlar ne saçma iş.
100mbit surf için gereksiz ki . Netflix 4k da abaniyor çatır çatır o Zaman tak fren..
Bu kota koymak demektir ve yasal olmaması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Mart 2021; 14:59:18 >
Müşteriyi bu konuda bilgilendirmislerse yasal oluyor malesef... ancak T.H.H. yada mahkemeye götürülürse bozulabilir BTK 'nın akn yasağı dayanak gösterilirse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 3 Mart 2021; 14:6:53 > -
Merhaba arkadaşlar,fixnet nasıl genel olarak memnunmusunuz,altyapım iyi,altyapı kaynaklı sorun yaşama ihitmalim düşük.35 megabit vdsl pakette hız düşümü falan yapıyorlar mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa371988Merhaba arkadaşlar,fixnet nasıl genel olarak memnunmusunuz,altyapım iyi,altyapı kaynaklı sorun yaşama ihitmalim düşük.35 megabit vdsl pakette hız düşümü falan yapıyorlar mı?
Geçmiş sayfada birisi indirme yapmaya başlayınca hız 8 megabite düşüyor yazmıştı.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147824419#147824419
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 tl daha fazla verip netspeede devam
-
netspeed facebook grubunda görüyorum devamlı milletin interneti gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turknet, Millenicom, Netspeed haricinde özellikle son zamanlarda çıkan saçma sapan alternatif firmalara bulaşmayın başınızı ağrıtmayın.
-
Kimmiş onlar ya ayda 1kez belki kesilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X