Şimdi Ara

Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
18
Favori
33.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam fiyatı ne yapmış bunlar böyle ya. Aboneye doymuşlar heralde bu kadar yeter demişler. 3 ay sonra uçacağımız kesinleşti. Ayrıca çoğu referans kazanılamadı diyor kimse fatura mı ödemedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 11 Kasım 2024; 16:54:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

6 AY ZATEN zamanımız var o zamana kadar da yeni yıl fiyatıda belli olur ona göre hareket ederiz

Kendim kullandığım efsanet de değerlendirebilirsiniz memnunum

VDSL İnternet - EfsaneNet

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Firmalara yeni yıl zamları gelsin birini seçeriz elbet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL!

Mesajınızı değiştiemişiniz yeni gördüm

Benden yana sıkıntı yok sizin referansınız ile başvurmuştum

Fatura çıkınca belli olur

Hocam şimdi fatura geldi 190 lira. Daha düşük olmalıydı ama referans sistemi çok düzgün çalışmıyor gibi geldi bana.

Benden düşmüştür

220 Çıkmış benim doğru .

diğer referanslarında sorun vardır .

Müşteri hizmetlerine danışın olmadı Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! 

Hocam siz hariç referansları tanımıyorum referans başlığından kullanmış kullanan. Büyük ihtimalle sizinki ve referansı ile geçtiğim arkadaştan 30 ar düştü. Olsun 190 liraya internet mi kaldı Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! 

Efsane net var 35 Mbps 195 TL :)

Ben 100 Mbps kullanıyorum 240 TL Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! 

2 ref daha öderse diğer ay 130 olursa o zaman bedava olur artık. Efsane net takibimde.

• @FixNet "* Çağrı merkezimiz üzerinden bilgili ve deneyimli canlı müşteri temsilcilerimiz ile birebir görüşme yaparak aboneliğinizle ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda Türk Telekom'un 33 Pop noktasından Edirne veri merkezimize noktadan noktaya bağlantılar ile tüm illerde kendi altyapımız ile hizmet sunmaktayız. Edirne'nin Avrupa'ya yakınlığı ile stratejik noktada bulunan veri merkezimiz ile yurtdışına en düşük ping seviyelerine ulaşabilmekteyiz."

Sizin yalanınız batsın, ne 24 Eylülde size geçerken verilen sözler tutuldu ne o sözleri veren temsilciyle ilgili aksiyon alınıp, lehime işlem yapıldı. Temsilcileriniz ağız birliği dışında çok bir şey yapamıyor. Ping konusunda ise berbat haldesiniz, Edirne de değilsek hak getire Doğu tarafı. 27 lerden 45e çıktığım bi siz oldunuz, oysaki 24 Eylülde adrese bağlı pop noktasına en düşük ping ve aksi durumda fatura iptali demiştiniz lakin masal oldu kaldı o iş. Fiyatı da yeni müşterilere şişirip zaten son noktanızı koymuşsunuz. 21.00-01.00 arası da abuk subuk bağlantı kopup gelmesi ayrı bir olayınız. Trakya ve Batı tarafında yaşamıyorsanız bu firmayı ve pop noktası zırvalıklarına aldırış etmeyin. Poyraznet kapanmasaydı bu rezilliği çekmezdik. Değerler Tirebolu/Giresun içindir. Van'daki arkadaşım da ne hikmetse aynı değerler +4 şeklindedir. Forumdaki 3 ayı dolup bu firmadan ayrılan arkadaşlarımızın da bağlantı ve ping sorunları için ayrıldığına dair konuları bolca mevcuttur. 30 Üstü ping vereceğiniz noktalarda bi zahmet müşteriyi de düşünüp, paraya tamah etmeyip o bölgelerde abonelik almayın, iyi hizmet verebileceğiniz noktalara abonelik açın. Müşterilerin huzurlu, sizin ise kulak çınlamasız günleriniz olur.

• CS BETA kullanıcısına yanıt

Tirebolu/Giresun dan gebzeye 27ms le poyraz la gitmişsiniz.

fixnet edirne'ye 41ms le gidiliyor.

bu 2. hop taki 41ms'i düşürmenin yolu da karadenizde bir pop noktasından veya

tt, sol, vodafone gibi farklı bir firmanın peering 'ini kullanmakla aşılabilir.

gerçekten 17ms (58ms-41ms) ile valveye gidiliyor ama edirnedeyseniz.

denizli netinternet'ten 2.hopa 21ms le gidiyor.

izmir netdirekt 2.hopa 18ms

vodafone izmir 66ms

tt istanbul 4ms

33 pop noktası gerçekten nerede bende bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 20 Kasım 2024; 21:16:31 >

• PowerPC kullanıcısına yanıt

"bu 2. hop taki 41ms'i düşürmenin yolu da karadenizde bir pop noktasından veya

tt, sol, vodafone gibi farklı bir firmanın peering 'ini kullanmakla aşılabilir."

Firma temsilcisi 24 eylülde bunu garantilemişti, ardından 2 hafta bekledim ama düzelmeyince 3 kez farklı günlerde arayıp kayıt oluşturdum ama o kayıtları açmadıklarını farkettim. En son sitelerinden yazınca, bahsi geçen testleri istediler gönderdiğimde ise özetle yerimiz Edirne de elde bu var dediler. Aynı beyanı Van' da benim yüzümden bu firmaya geçen arkadaşa yaptılar. Yaşanan sorundan ve alınmayan aksiyondan dolayı referans konusuna, sağ sola ref kodu bile söylemez oldum. Oyun piyasasında yönlendirdiğimiz arkadaşlar oluyor ama başta TBTNet ve alt grupları, ardından bu fixnet karalistemiz'de. Bu Pop noktası olayı çok başka bir konu net bilende yok aradığım firmalarda net bilebilen de yok, sağdan solda farklı firma kullanan arkadaşları öğrendikçe verdikleri değerler doğrultusunda fikir üretiyoruz. Halen adrese göre kapsamlı öğrenebileceğim bir yol bulamadım. Sizin ev değerleriniz güzeldi, yakındınız dağıtım bölgesine. Bende ise firmaya has değişiyor değerler, btkya bildirsek daha tbtnet soygununu çözemediler..

• fixnete geçmeyi düşünüyorum, istanbuldan biri mümkünse avrupa yakası, benim için traceroute testi yapabilir mi rica etsem? adres utas.fut.ea.com

• Comnet patlamasında anında geçiş yapan tek firmasınız teşekkürler

• geçen ay 5 tane ark getir referans indirimi yansımıştı tarifeme, bu ay tutara bakınca 1'e inmiş gibi. diğer 4 kişi iptal mi etti? arkadaşını getir sekmesindeki kazanılamadı olayını kavrayamadım. @ FixNet

• mitteteke M kullanıcısına yanıt

Aynısını bende yaşadım, bazıları tanıdığım arkadaşım sordum faturayı ödedik dedi herhangi bir sıkıntı yok, neden böyle oldu acaba.

Bu malum sistemin sıkıntısı da bu işte o indirimi vermemek için 40 takla atıyorlar, neyse biraz sabredelim artık yapacak bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.