Yani bağlantı, doğrudan Edirne üzerinden yurt dışına çıkış yapmıyor mu? |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (17. sayfa)
-
-
Evet edirneye geliyon ordan netix cogent belcloud uzerinden cikis yapiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. O zaman Edirne dışı kullanıcıların %85'lik bir kısmında 5-6 ms ping fazlalığı oluşacaktır sanırım.
-
Sadece tr ici ping artar. Mesela istabulda sunucuya gidicen edirneye gelip istanbula donuyorsun. Yurtdisina giderken zaten kimden kullanirsan kullan edirneye gelip yurtdisina gidiyorsun. Onun icin yurtdisi cikislarda yukselme olmaz
Fiyatlarda güncelleme olacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olacakmis bugun yarin ama ne kadar soylemediler.
Benim bildiğim kadarıyla çoğu ISS Yurtdışına İstanbul'dan çıkıyor. Yani mesela ben Adana'da Türknet kullanırken önce doğrudan İstanbul'a, daha sonra Yurtdışına çıkıyorum. Fakat Fixnet'te dediğiniz gibi önce Edirne'ye gelip İstanbul'a gidiyorsa ping artması muhtemel. Hatta önce İstanbul'da toplayıp, ( her şehrin Edirne'ye doğrudan bağlantısı olduğunu sanmıyorum) sonra Edirne'ye ordan tekrar İstanbul'a gidiyor olabilmesi bile muhtemel geliyor bana. Tabi bu sadece İstanbul serverı için.
Istanbuldan yurdisinina fiberler kapi kuleden gidiyor. :) her halukarda istanbulden edirrne kapikuleden geciyorsun.
Fixnette nerde olursan ol transit edirneyr geliyorsun. Yurtdisina gidersen kendi fiberinden tr ici ise telekomdan gidiyor. Git gel durumlari yok.
Fixnet ilk 6 ay indirimli kampanyası. (Yeni Başvuru)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 5 Eylül 2024; 10:33:36 > -
Fixnet yeni fiyatları efsane olmuş gerçekten. Fixnet'in Ankara veya Antalya gibi sunucuları Speedtest'de mevcut. Acaba bu noktalarda pop noktası var mıdır? İç Anadolu bölgesinde yaşayan biri olarak, Cs2 için ping ne kadar alabilirim ki?
@scatter arkadaşımız kullanıyor; daha doğru cevap verebilir. Fiyatlar oldukça iyi.
-
Edirneye transit gelip yurtdisina gidiyorsun. Csgo icin lg.fixnet.com.tr den bakabilirsin. Cikan sonuca 15ms falan ekle sizin oraya o kadar surede gider tahminen
Teşekkür ederim hocam. Testte 22 MS sonucu çıkıyor. Ortalama 40 MS gibi bir değer alabilirim o zaman.
Memnun musunuz firmadan bende değiştirmeyi düşünüyorum. 30 liralık indirimle 250 mi oluyor 6 ay internet ücreti?
İlk 6 ay indirimli derken referans indirimini mi kastediyor yoksa ilk ücret olan 280 lirayı mı kastediyor anlamadım. Sitesinde arkadaş indirimi 12 ay olucak dio paketler sayfasında 6 ay indiirmli dio.
Faturalı mı yoksa ön ödemeli mi.
Walla az evvel 6.5 dakka bekledim telefonda açmadılar. Netgsm i de aradım tak die açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 5 Eylül 2024; 19:15:46 > -
Indirim 6 ay sonra mevcut paket fiyatindan devam. 6 ay indirimli alirken arkadasini getirden faydalanabiliyon.
Edirne ve evin arasi ping ne kadar olur benimki tahminiydi.
Ehh..
-
7.ayda indirimsiz paketten arkadasini getir indirimi 12. aya kadar devam ediyor. 6 ay indirimli paket + arkadasini getir 6ay indirimsiz paket + arkadasini Ben oyle biliyom arayip bi sorun en garantisi.
6 ay indirimli kullanıp sonra taşınırız zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X