Şimdi Ara

Fixnet 16Mbps kullanan varmı nasıldır sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
17.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende fixnete geçiyorum ttnetde 16mpbs adil kullanımsız paket olmadığı için, sözleşmeleri çıkarttım yarın tarayıp göndericem, yakın zaman fixnete geçen arkadaşlar varmı acaba, şirket hakkında şikayeti olan, teknik destek ekibi vs ??
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Ben tesadüfen başka bir firma gördüm. Ama konuşmadım.. VDSL modeminiz varsa 10TL daha ucuz görünüyor. Tahadüt vs varmı bilmiyorum arayıp sormak lazım..

    http://antwifi.org/Internet-VDSL2---Fiber,LA_213-2.html


    Ben fixnet kullanıyorum bir şikayetim yok. Şikayet olmadığından destek i de pek aramadım. Sadece ilk başta kullanıcı adı ile problem olduğundan aramak zorunda kalmıştım. Hallettiler..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    güzelmiş paketler lakin alt yapı olarak nasıl hizmet veriyolar sormanız lazım ben bayii olduğum için bana verilen fiyattan satıyorum 32mbps vdsl2 159 tl taahütsüz 12 ay taahüt verirseniz 149.99tl 24 ay taahüt verirseniz 139.99 gibi rakamlar indirim olarak bazı indirimler yapabiliyoruz 3-5tl filan onun dışında indirim hakkımız yok
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Fixnet yetkilisinin forumda olduğunu bilmiyordum. imzayı yeni fark ettim. Konunuza Turktelekomdan kaynaklanan problemimi yazayım.. :)
  • arkadaşlar benim merak ettigim fixnet, goonet vs gibi iss ler de bayilerinin olmadigi bölgelerde herhangi bir sorun ariza ile karşilaştigimizda kim ilgileniyor. ve ilgileniyorlarmi ne oluyor :) hepimizin bildigi gibi ttnetle herşey mümkün.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    telekom tabiki de

    ilgili arkadaşları da unutmamak lazım.
  • Arıza kaydını en kısa sürede açıyoruz ve abone sayımız az oldugu için daha çabuk cevap ve çözüm geliyor
  • Yahu Fixnet den 16Mbit ADSL sıkıntısızca 9-10 ay dır kullanıyordum. 16Mbit VDSL nin de uploadı 2mbit olduğunu öğrenince nasılsa aynı fiyat dedim ve VDSL geçişi için istekte bulundum. Hat değerledimde öncesine kadar sıkıntım yoktu. Hattı santralden bir kurcaladılar. Hat zayıflama değerim 24DB den 34dB e fırladı. Bu koşullar altında şimdi ADSL 13 mbit de zor buluşuyor. Yine santraldeki ayarsızlıktan kaynaklanan sebepten ötürü ip de alamıyorum.. Yani pazartesinden beri internet sıkıntılı, internete giremiyorum. Şimdi bir wifi şirketten paket aldım onunla idare ediyorum..

    SORU:Yüksek hızlı internet nedemek? Telekom Fiber sorgulama haritasından evimin Yüksek hızda internet alabileceğim mesajı ile karşılaşıyorum.. Başka bir arkadaşın ayrı mahalledeki evine baktığımda 15Mbit ADSL alabileceğini görüyorum. 15Mbit üstümü yüksek hızlı internet oluyor acaba?

    Harita ya güvenilmiyorsa bu tüketiciyi yanıltma olmuyor mu?




  • 17.02.14 tarihinde geçiş yaptım fixnet 16mpbit sınırsız tarifesine , faturaya bakmak için girdim online işlem merkezine 181.02 TL tl gözüküyor 11 günlük kullanımda nasıl 181.02 TL fatura geliyor ticket gönderdim bakalım dönmezler ise yarın aracem teknik destek i
  • Ne alırsan al asla ve asla biri adsl alma. Sana hikayemi anlatsam, şaşar kalırsın.

    Sonunda biri adsl denilen (vodafone biri adsl) lanet firmadan sözleşme iptali yaptım ve cezai fatura ödedim. 500 küsur kadar. Sırf o dolandırıcı firmadan kurtulmak için.

    kısacası anlatmam gerekirse 2 senelik aboneliğimin bitmesine 5 ay kala adres değişikliği yaptım ve mevcut aboneliğimi taşıyacaklarını , kalan 5 ayımı yeni adresimde ve yeni numaramda kullanacağımı söylediler.

    Adres değişikliği yapıldı, 5 aylık internet aboneliğimi yeni adres ve telefon numarası ile birlikte 24 aya çıkarmışlar! Bir sürü telefon görüşmesi yaptım, mahkemeye vereceğimi söyledim vs , hatta hayatımda hiç yapmadığım şeyi yaptım, ukala müşteri hizmetleri yetkilisine bağırdım, hakaret ettim vs.

    sonuç olarak 580 mi ne öyle bir fatura ödedim ve kurtuldum.

    işin ilginç yanı hiç bir şekilde hatalarını kabul etmemeleri, konuşmalar dinlenecek dediler, 1 ay geri dönüş yapmadılar, böyle rezil, kendilerinden haberleri olmayan bir firma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 26 Mart 2014; 5:53:24 >




  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu? Bende fixnet düşünüyorum fakat böyle süprizleri varsa ...
  • RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    internet bulunduğun ayın faturasını kapsar. Arkadaşa martta fatura gelmiş (Muhtemelen 26 mart son ödeme günü) Mart için 129TL + Şubattaki 11 günlük kullanım bedeli 52TL =182TL. TTnet de de durum bu şekilde.. Yani bir nevi önce öde sonra kullan gibi bişi..

    Kısaca arkadaşun fatura ücreti 17 şubat dan 31 mart tarihi arasındaki ürceti oluyor

    Siz interneti kullanmaya başladığınız anda parayı kullanım parasını ayırmaya başlayın+ ayın 1 inden itibaren bulunduğunuz ayın ücretini hazırlayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoadSing3r

    Sonuç ne oldu? Bende fixnet düşünüyorum fakat böyle süprizleri varsa ...

    Hocam şöyleki TTNET de olduğu gibi kullandigin ayin ücretini bir sonraki ay vermiyorsun burasi peşin calisiyor 180 TL fatura geldi 45 günün faturasi yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu firmaya başvuru yaptım geçen hafta mail yoluyla evrakları göndermemi istediler gönderdim şimdi telefon açıyorum 2 gündür müzik dinletiyorlar açan eden yok maille geri dönen yok ne oldu kapandı gitti mi firma anlamadım?

    +90 (850) 302 15 15

    https://www.fixnet.com.tr/iletisim
  • Valla Bana fiyatlar tuzlu gibi geldi arkadaş şahsen bende superonlıne kullanıyorum fakat altyapıyı telekomdan alıyorum şu an vede para konusunda ben şikayetçiyim alt yapı yok superonlıne burda 60 tl oduyorum 8mbite birde eğer fiber gelirse rahatlıcam benim anlıyamadığım nokta fixnete tt nasıl bu kara fazla bir imkan sağlıyor
  • Alex76 kullanıcısına yanıt
    Selam,

    fix'net 50 Mbit sınırsız aldım çok memnunum, uydunetten de kurtuldum kopmuyor, ip değişmiyor, sorun çıkarsa istediğim zaman kapatabiliyorum.
  • kullananlar memnun mu bugun ttneti iptal ettirmek istiyorum. sizce değer mi?
  • ben gayet memnunum adamlar ilgileniyor en azından 16 mbit kotasız. normalde 100 mbit bile kaldırıyormuş hattım
  • Hunter_one kullanıcısına yanıt
    aynı terane Goonet denen firmada da var. satana kadar sattıktan sorna bir de sorun çıkmazsa ne güzel, sorun çıkarsa soğuk su iç. tr şartlarında sorunsuz bir zaman düşün.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.