Beyler Serveri 7/24 Yapmaya Karar Verdik Fakat Sponsor Bulmamız Gerekiyor.İlgilenen Arkadaşlar Olursa Seviniriz...
Server Manisa'dan Olduğu İçin Manisalı Arkadaşlar'dan da Destek Bekliyoruz...
İLGİLENECEĞİNİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK
Sponsor olarak evinde kotasız net olan ve yuksey duzeyde pc si olan birini mi yoqsa sadece maddi yardım mi? ariyorsunuz??
quote:
Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK
Sponsor olarak evinde kotasız net olan ve yuksey duzeyde pc si olan birini mi yoqsa sadece maddi yardım mi? ariyorsunuz??
galiba maddi yardım
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer
galiba maddi yardım
Alıntıları Göster
Bendemi arasam napsamHem oyunuda beleşe getiririz...Sponsor güzel fikirmiş aslında...
quote:
Bendemi arasam napsamHem oyunuda beleşe getiririz...Sponsor güzel fikirmiş aslında...
Alıntıları Göster
Bunlar işin yolunu bulmuş..Serveri Beleşe Getirmeye çalısıyolar...
quote:
Alıntıları Göster
Arkadaşlar İsteğimiz Sadece Aylık Olarak Belli Bir Miktar Maddi Yardım Fazla Değil Ücreti Cüzi Bir Rakam Bura da Söylemek İstemezdim Fakat Ücret Sadece 10 YTL Bu Sponsorluğu Sadece Kasanın Yakacağı Elektrik İçin İstiyoruz Kesinlikle İçinde Başka Bir İşler Aramayınız...
Arkadaşlar İsteğimiz Sadece Aylık Olarak Belli Bir Miktar Maddi Yardım Fazla Değil Ücreti Cüzi Bir Rakam Bura da Söylemek İstemezdim Fakat Ücret Sadece 10 YTL Bu Sponsorluğu Sadece Kasanın Yakacağı Elektrik İçin İstiyoruz Kesinlikle İçinde Başka Bir İşler Aramayınız...