Şimdi Ara

fitnessta utanıyorum(öyle olacak diye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya gençler ben üniversite hazırlıktayım vücudum da kötü değildir aslında zayıf da değilim kilom da pek yok omuzlarım allaha şükür küçükken yüzdüğümden normalgeniş.

ben devamlı olarak spor yapmak isteyen biriyim.amacım şişirmek değil olacağını da sanmıyorum ama şimdi üniversitenin fitness yerine gittiğimde(illa orası olmak zounda değil herhangi bir yer) bi ayağım geri atıyor adımı, haliyle gitmek istemiyorum.aletleri tam bilmediğimden -aslında birçoğunu biliyorum da- oraya gittiğimde proflar veya diğer insanlar bakmasa bile beni gözlemler veya yanlış hareket yaparsam diye korkuyorum,gülünecek.nasıl ne yapabilirim

• Tamam da onlarda analarının karnından kaslı pro. doğmadılar ki sen insanları ne takıyorsun git sporunu yap gel yanlıs bse yaparsan kardeş doğrusu bu derler eyv dersin olur biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmalısın herkes sana bakıp alay edip ezikleyecekler sonrada ağlayarak evine gidiceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz salonda hoca vardır ilk antremanında sana gösterir aletleri sıkıntı olmaz.

• Hocam ben 1 ay tüm aletleri yanlış kullanmışım hoca uyardı. Ben rezil olmadıysam sen hiç olmazsın

• Bana da aynisi olmustu bizim sitenin spor salonuna gitmistim, ilk gittigimde acemiligimi anlayan bi abi yardimci olmustu baya..hatta yanimdan hic ayrimadi sonra, kosu bandinda da konusmaya basladi neredeyse banttan dusuyordum koseye carpip durdum hemen, cok pis ses gelmisti herkes durup bana bakti hoca da gelip tip tip bakti..bu da boyle bir animdir bence gitme

2 3 ay once oldu ondan sonra 2 kez daha gidip biraktim ama bi daha basliycam yakinda..

• Sen yanlış yapınca niye gülsünler ki sanki olimpiyatlara katılcan. Egonuzdan bi kurtulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Tamam da onlarda analarının karnından kaslı pro. doğmadılar ki sen insanları ne takıyorsun git sporunu yap gel yanlıs bse yaparsan kardeş doğrusu bu derler eyv dersin olur biter.

+1
  • Hoca gosterir zaten ilk basta , sonra zamanla alisirsin.

• ahaha mehmet bak la bak yanlış yapıyor aahha ne kadar komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 9 Şubat 2015; 18:16:14 >
  • emin ol hiç birinin umrunda olmazsın
  • git git kameradan da hoca youtube ekler senin hareketleri bütün dünya güleriz dünya barışı için buna ihtiyacımız var
  • kinayeli anlatımlarla süslemiş birkaçınız baya iyi laflar.

ciddi söyleyenlere teşekkürler.

ego mu, en son arayacağın şeylerdendir bende emin ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.