Şimdi Ara

Fitnesse Başladım Sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Eğer Yanlış yere Yazdıysam çok çok çok özür dilerim öncelikle,
    1-yaş 16 uygun yaşmı?
    2-bugün başladım ölçülerimi aldılar 175 boyum 38 kol kasım kol kası yapmak istiyorum kol kasım çok iyi dedi hoca
    3-Kilom Çok fazla boyuma göre tamı tamına 73 kiloyum göbek inermi ?
    Cevaplarsanız çok Teşekkür ederim bu arada Herbalife ürünlerine başladım protein tozu zararlı diye hem herbalifeyle kiloda almıyorum :)

• ne zaman 500 mesaj atarsın o zaman cevap alırsın.atınca beni "haberdar et"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein için hergün et yemek zorunlumu meraktan soruyorum bıkar insan ya hergün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Protein için hergün et yemek zorunlumu meraktan soruyorum bıkar insan ya hergün.

valla hocam Herbalifenin Protein Ağırlıklı shakeini içiyorum hemde hiç açıkmıyorum yemek yemiyorum açıkçası sabah öğle akşam içiyorum
  • -Yaşın çok uygun
    -Öyle kol kası yapıyım, karın kası yapıyım plajlara, havuzlara akıyım diyeceksen bırak bu işi. Düzgünce kol-bacak-göğüs-sırt-karın tüm vücudunu geliştir.
    -Yağ varsa. Spordan önce 5dk koşu, spordan sonra 20dk koşu yap. Yağlı yiyeceklerden, şekerden, hamur işinden uzakdur, protein ağırlıklı beslen. Böylece yağ kütlesi azalırken, kas kütlesi artacaktır.
    -Protein tozu zararlı değildir ama başlamak için erken, 2 ay sonra supplementlere başla.

Edit: Yemek yemiyorum yazmışsın, sakın öyle bir şey yapma. 3 öğün yemeğini ye ama fast foodtan, yağlı-unlu-şekerli yiyeceklerden ve asitli içeceklerden uzak dur. Ve düzenli uyku tuttur (En az 8 saat)

Bir de squad yapma ve barfiks çek. Boyun da önemli ölçüde uzayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 27 Haziran 2013; 0:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 500 mesaj

Merhaba Eğer Yanlış yere Yazdıysam çok çok çok özür dilerim öncelikle,
    1-yaş 16 uygun yaşmı?
    2-bugün başladım ölçülerimi aldılar 175 boyum 38 kol kasım kol kası yapmak istiyorum kol kasım çok iyi dedi hoca
    Cevaplarsanız çok Teşekkür ederim bu arada Herbalife ürünlerine başladım protein tozu zararlı diye hem herbalifeyle kiloda almıyorum :)

o kol kasını nasıl yaptın lan ? gerçi kilon boyuna göre fazla ondanda ölçümde yanlışlık olmuş olabilir ya da çok el arabasına binmişsindir.önceden spor geçmişin varmıydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

1-yaş 16 uygun yaşmı?

o kol kasını nasıl yaptın lan ? gerçi kilon boyuna göre fazla ondanda ölçümde yanlışlık olmuş olabilir ya da çok el arabasına binmişsindir.önceden spor geçmişin varmıydı ?

Valla Kardeş Hoca Baktı Felan yanlış bu dedi tekrar Ölçtü 38 çıktı Harbidende Dışardan Bakınca Kas Var kol kası Spor geçmişi Olarak 7/24 nerdeyse bisikletteyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

1-yaş 16 uygun yaşmı?

Valla Kardeş Hoca Baktı Felan yanlış bu dedi tekrar Ölçtü 38 çıktı Harbidende Dışardan Bakınca Kas Var kol kası Spor geçmişi Olarak 7/24 nerdeyse bisikletteyim

bisikletle kol kası yapman imkansız benb çok asılmışsın diyorum yinede.bende 5 aydır fitness'a gidiyorum kol 36 cm 65 kiloya 1.84 boyundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

-Yaşın çok uygun
    -Öyle kol kası yapıyım, karın kası yapıyım plajlara, havuzlara akıyım diyeceksen bırak bu işi. Düzgünce kol-bacak-göğüs-sırt-karın tüm vücudunu geliştir.
    -Yağ varsa. Spordan önce 5dk koşu, spordan sonra 20dk koşu yap. Yağlı yiyeceklerden, şekerden, hamur işinden uzakdur, protein ağırlıklı beslen. Böylece yağ kütlesi azalırken, kas kütlesi artacaktır.
    -Protein tozu zararlı değildir ama başlamak için erken, 2 ay sonra supplementlere başla.

Edit: Yemek yemiyorum yazmışsın, sakın öyle bir şey yapma. 3 öğün yemeğini ye ama fast foodtan, yağlı-unlu-şekerli yiyeceklerden ve asitli içeceklerden uzak dur. Ve düzenli uyku tuttur (En az 8 saat)

Bir de squad yapma ve barfiks çek. Boyun da önemli ölçüde uzayacaktır.

Yok kardeş zaten shake içince yemek içimden gelmiyor bide öğlenleri bazen yulaflı ekmek yiyorum

• Kolun yağlıdır ondan 38 cm dir. Definasyon hiç yoktur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.sinister

Kolun yağlıdır ondan 38 cm dir. Definasyon hiç yoktur yani.

Yok Zaten burda Herbalifenin Ofislerine Gittim Hocam Yağ oranım o kadar fazla çıkmadı % 16 çıktı
  • Yemek yemek gelmese bile yemen lazım. Hatta diğer insanlardan daha çok yemen lazım tabi saydığım yiyecekler hariç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.sinister

Kolun yağlıdır ondan 38 cm dir. Definasyon hiç yoktur yani.

Yok Zaten burda Herbalifenin Ofislerine Gittim Hocam Yağ oranım o kadar fazla çıkmadı % 16 çıktı

en iyi fotoğrafla görülür yolla bi bakalım merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Yemek yemek gelmese bile yemen lazım. Hatta diğer insanlardan daha çok yemen lazım tabi saydığım yiyecekler hariç.

imza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.