Şimdi Ara

FİTNESS-SPOR SALONLARI FİYAT LİSTESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
17
Favori
494.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul/anadolu yakasinda uygun fiyatli salon varmi arkadaslar senelik olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara bilkent sports international'a zamanında aile olarak yıllık çok komik bir rakama kayıt olmuştuk, hala o fiyattan devam ettiriyorlar sağolsunlar. Eski üye olmanın avantajı
  • Dostlar, Mac kanyon hakkında fiyat bilgisi olan var mıdır? Bir yardım etseniz bu arkadaşa.
  • Ankarada pek spor salonu yazılmamış...

%90'ı na şurdan ulaşabilirsiniz tek tek yazmaya gerek yok...

www.AnkaraSporMerkezleri.com
  • İzmir , Hatay'daki ( Hatay İzmir'in bir semti ) Askeri Hastane'nin oralarda var Universal Spor Salonu , 3 ay kadar gittim , 3 ayı 120 TL. Fiyatı çok uygun , salon büyük , ferah , temiz , tavsiye ederim.
  • Ankara Panora Mac fiyatlarını bilen var mı?
  • Gebze \ kocaeli.
    Adem bozkurt spor merkezi.
    Sauna havuz vs yok.
    Haftada 6 gun icin sinirsiz.
    Fiyat olarak aylik 100 liraydi sanirim ama
    3 aylik kayitlarda indirimli olarak 200 liraya kayit yapilabiliyor.
    Body Fitnes step aerobik plates box kickbox falan var.
    Ortam guzel fakat biraz kalabalik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul beşiktaş'taki sport house'un 3 aylık fiyatı 330
    6 aylık fiyatı 600
    12 aylık 800
  • Daruşafaka life gym e üyeliğim var. Yer olarak iyi olabilir. Fakat işletmecilik ve personel olarak malesef çok vasat. Size program yazan eğitmeni bir daha bulamıyorsunuz. Sizinle ilgilenen satış temsılcisini bir daha görmeniz mucize olur. Tevsiye etmeyeceğim bir yerdir. Fiyatları 2700 tl den başlayıp 1560 tl ye kadar düşer kime ne takarlarsa yanlarına kar kalır. Ticari ahlaka sığmayan bir satış kalitesi vardır.
  • İzmit Sporium hakkında detaylı bilgi verebilecek varmı ? Uzun süre gidip hizmet almış biri ayrıntılı bir açıklama yapabilirmi ?

Ben fitnessa gitmek istiyorum.İlgi alaka nasıl ? Nasıl bir süreç bekliyor bizleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy112233

Daruşafaka life gym e üyeliğim var. Yer olarak iyi olabilir. Fakat işletmecilik ve personel olarak malesef çok vasat. Size program yazan eğitmeni bir daha bulamıyorsunuz. Sizinle ilgilenen satış temsılcisini bir daha görmeniz mucize olur. Tevsiye etmeyeceğim bir yerdir. Fiyatları 2700 tl den başlayıp 1560 tl ye kadar düşer kime ne takarlarsa yanlarına kar kalır. Ticari ahlaka sığmayan bir satış kalitesi vardır.

Çok doğru malesef...
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 12:41:2 >
  • ankarada MAC Panora düşünüyorum fiyat bilgisi olan ya da üyeliğini devretmek isteyen var mı?
  • Levent sisli besiktas cevresinde gidilebilecek onerebilecek yeriniz varmi fiyat yillik 1700 max

• quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Levent sisli besiktas cevresinde gidilebilecek onerebilecek yeriniz varmi fiyat yillik 1700 max

Sıslı ınternatıonal

• Hacı sabancı yüzme havuzu (Batıkent -Ankara) Aylık Kayıt sistemi = hocalı 60tl hocasız 40tl
    salı perş cumartesi
    çarş cuma pazar 1.5 saat günlük giriş süreniz.
  • Zincirlikuyu Avangart otel spor salonu,havuz sauna,hamam,buhar odası haftanın 7 günü sınırsız 3 aylığı 350 ye anlaştık
  • Arkadaşlar merhaba,

Acıbadem, Essporto Almondhill (Spor Merkezi) Şubesinde 2012 Aralık - 2013 Aralık dönemlerini kapsayan 1 yıllık hafta içi üyeliğim var.
    Kalan 9 aylık üyeliğimi çok cazip bir rakama devretmek istiyorum.
    İşlerimin yoğunluğundan ötürü düzenli devam edemediğim için böyle bir karar aldım.
    Salondan biraz bahsedeyim: Gayet temiz ve modern bir mekan. Badminton, basketbol, fitness, vücut geliştirme, kardiyo, sauna, jakuzi, buhar odası, yüzme havuzu vb... bir çok hizmeti sunmaktalar. Ben şahsen çok memnun olmama rağmen yoğunluktan gidemediğim için bırakıyorum. İsteyen internetten araştırıp bilgi sahibi olabilir. Acıbadem metrobüs durağına da belli saatlerde servisi var. Ciddi şekilde düşünen olursa özelden benimle iletişime geçebilir...
    Detayları konuşuruz..
  • Naturel gym ziverbey 100tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

idealtepede varmı bilen ?: Evin yanında büyük spor salonu var yüzme havuzu mevcut sanırım hiç gitmedim ama bu hafta bakıcam bi..

bahsettiğiniz yer neresi acaba, gidip baktınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.