Şimdi Ara

Fitness Beslenme Ev/Yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1.88 77 kg'ım. Yaz bitene kadar evde full body çalışıp biraz toparlanmak istiyorum. Hazır evdeyken güzel bir beslenme programı ayarlamam lazım. Hergün tavuk pilav iyi midir mesela?

Okullar açılınca da yurtta nasıl devam ettirebilirim beslenmeyi fitnessla beraber?

Beslenme hakkında çok bilgim yok, günde kaç gr protein almam lazım vs. Bilgili olanlar cevaplayabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ozel yurtta mutfak yoksa beslenmeyi unut

Kyk da sabah yumurta peynir vs yersin.
    Aksam yemegide tavuklu yemek vb sansina cikarsa. Ams iste onun icinde de az tavuk oluyo. Eko durumun iyise disarda tavuk doner vs yiyerek tamamlayabilirsin

Kyk>ozel yurt

Yurt isi zor oluyor ama ben 3 senede 60 dan 70kg ye kas olarak ciktim yurt ortaminda.
    Gunluk 120gr falan alsan yeter bence

Vucut agirligi x 2 diyolar genelde ama bence biraz fazla. Mr olimpia olmayacan sonucta.

Evde kaldigini varsaysak. Kalori icin okulda oglen veya aksam yemegini yersin. Evde ise makarna-tavuk vb proteini pisirip yersin ustune guzel olur. Mutfakta istedigini yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Ozel yurtta mutfak yoksa beslenmeyi unut

Aksam yemegide tavuklu yemek vb sansina cikarsa. Ams iste onun icinde de az tavuk oluyo. Eko durumun iyise disarda tavuk doner vs yiyerek tamamlayabilirsin

Kyk>ozel yurt

Yurt isi zor oluyor ama ben 3 senede 60 dan 70kg ye kas olarak ciktim yurt ortaminda.

Vucut agirligi x 2 diyolar genelde ama bence biraz fazla. Mr olimpia olmayacan sonucta.

Evde kaldigini varsaysak. Kalori icin okulda oglen veya aksam yemegini yersin. Evde ise makarna-tavuk vb proteini pisirip yersin ustune guzel olur. Mutfakta istedigini yaparsin
    yurtta dışardan tavuk dürüm söylemek kurtarır mı?

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Tavukdoner en cok ozledigim sey, gelince 3-5 tane atacam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Para olarak ayda en az 3000 ayiramazsan vucut yapamazsin sadece fitlesirsin yurtta cok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

her gün düzenli olarak spor yapıp 1 adet yumurta yersen onun içindeki protein kas yapacak ve vücut olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Ahahahhah olmaz hocam oyle bir sey yaklasik 6 senelik spor gecmisim var beslenmeyi ne zaman biraksam gram gelisim olmadi bazi donemler hic gelişemedim parasizliktan

Mesela suan spor yapmiyorum çünkü param yok yapsam da ise yaramaz

İse gircem oyle baslicam spora ve ayda 3000 sart. 1100 lira toz 1000 civari protein çikolatası kalana da et met

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    9 ay önce açıldı
    Yurtta Beslenme-Fitness
    3 yıl önce açıldı
    Evde fitness programı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

hamzam bu adam 51 kilo ama makine gibi beslenme olmadan gelişim olur mu tartışmasına son noktayı koyuyor

Sercan Ulusoyyoutube
    Videoyu beğenerek ve kanala abone olarak bana destek ol. - Street Workout ve Calisthenics Program Satın Al; https://www.ulusoywo.com/ - Fitness Aletleri ve Ağırlık Yeleği https://www.gainzmachfitness.com/ - Besin Takviyesi İndirim Kodu; Sercan10 https://www.bigjoy.com.tr/ - İnstagram @ulusoyworkout
    https://www.youtube.com/watch?v=_H-lMPIaJBw&t=556s
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    51 kilo biri kadinlardan icgudusel olarak saygi gormez omg

Erkek dediğin en kötü 175 75 kilo olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Ozel yurtta mutfak yoksa beslenmeyi unut

Kyk>ozel yurt

baktım da 120 gr proteini besinlerden karşılamak zor, protein tozu şart sanırım

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.