Şimdi Ara

Fitness a gidenlere sorularım olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. Yanıma neler almalıyım ? Ne giymeliyim?
    2. İlk gün ne hareketleri yaptırırlar sınav bile çekemiyorum.
    3- Kendiniz ilk gün neler yaptınız

• 1)Yedek atlet,havlu sampuan kulaklik falan al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Esofman veya Sort olabilir bunun dısında Fitness Giyimi arastırabilirsin, yanına enerji iceceği veya su almalısın gerci spor salonunda da vardır ama mutlaka ufak bi havlu al

2- İlk gün ''İstasyon'' denilen ve bu 1 veya 1 bucuk hafta süren tüm salondaki hareketler demek yani tüm makinelere alısmak acısından giriyorsun

3- Sudan cıkmıs balık gibi hissediyorsun ama 1 aya kalmaz alısıyorsun

Simdidenk Kolay gelsin

Fitness Giyim burdan kontrol edebilirsin

http://www.barcin.com/erkek-egzersiz-fitness-giyim

• Mavi gözlü 1,90 kaslı dhli olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum diyosun yani.
  • 1-Havlu,Temiz ayakkabı ve rahat hissedeceğin bir eşofman
    2-Şınav yok onun yerine bazı bölgelerle yönelik çalışan makineler var,düşük ağırlıklarla amele gibi yapacaksın ilk ay
    3-Ben gitmeden öncede çalıştığım için direk 2.Programdan başlamıştım
  • Tanga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey ugunmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 14 Ocak 2015; 13:18:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @TheRad67 Siz giyecekseniz neden olmasın ama daha kaliteli birseylerle gidin bence yani kisisel gorusum
  • 1-Temuz havlu, spor ayakkabısı,bir şişe su. Enerji için suyun içine mandalinanın suyunu sıkabilirsin :) direk yesende olur. yedek çamaşır götür. Terli terli kalma. eğer salonda duş alacaksan havlu, şampuan, terlik iç çamaşırı al.

2-ilk gün aletleri tanıman ve vücudun ısınması amaçlı karışık olarak dambıl ve makinalarda az ağırlıkta hareket yaptırtırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrktgl -- 14 Ocak 2015; 13:22:51 >
  • Be spor salonuna gitmiuorum ama gerek evde olsun gerekse internette gördüğüm çoğu sporcu gibi kapri tercih ediyorum....Sende kapri alabilirsin

• Kaput al seni gidi seni buraya gidiyon de mi ?
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27964830.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoracle -- 14 Ocak 2015; 13:19:33 >
  • Spor ayakkabi,dus için sampuan ic camasiri vs. Şort ya da esofman alti( Ben şort tercih ederim her zaman) ,tshirt(sıfır kol tercih ediyorum) , Salon vermiyorsa havlu, su . İlk gunden belki olmaz ama ogrendikce yiyeceğini de yaninda goturmelisin. İlk gun ne yapacagini bilemeyiz salon hocana bagli hangi amacla yaptigina bağlı.İlk ay genelde düşük agirliklarla girersin hareketlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bugün yazıldım cumartesi başlıyacağım.

1. Yanıma neler almalıyım ? Ne giymeliyim?
    2. İlk gün ne hareketleri yaptırırlar sınav bile çekemiyorum.
    3- Kendiniz ilk gün neler yaptınız

1-)Yanına Bir Su şişesi al , spor ayakkabı , atlet, çok terliyorsan havlu al. Fitness sporcuları için eldivende al lazım olacak ilerde. Kotondan ayak bilekleri dar olan gri eşofman aldım çokta rahat ben onu giyiyorum

Şu şekil ama paçaları dar :  Fitness a gidenlere sorularım olacak

2-) ilk gün 2,5 luk dumbell aldım ben , yukarı , yana , eğilip yana açış , ondan sonra triceps yani arka kol felan bütün hepsinden 10x3 yaptım maksat bütün kasları açmak yavaş yavaş ilk 1 hafta böyle geçtim sonra hocadan program istedim 3. ayım 4 kilo verdim yağ oranım fazla 70 kilo oldum şuan kaliteli karbonhidrat ile bulka giricem yağ oranım insin biraz dağa

• -Bir Çanta Al ve Içine Bir Adet Atlet,su şişesi yeter
    -Duşunu eve gelince yaparsın (evin çok uzaksa (ki sanmıyorum genelde her yerde var artık spor salonları) orada yaparsın onun içinde bir şampuan ve donda getir :D)
    -Ilk günümü hatırlıyorum evde 1.5 ay falan yapıyordum şınav falan zaten çok zorlanmamıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Şöyle bir şey ugunmudur

+9 keko itemi atmışsın kardeş haberin yok
  • Helal olsun sana sonunda yendin korkunu bir arkadasınla filan mı gitcen?
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşımla gidicen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.