Şimdi Ara

Fitbit Surge Siparişi Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Fitbit Surge 'ü uzun süredir araştırıyorum ve siparişini de geçtiğimiz günlerde geçtim. Ürün gelene kadar ve geldikten sonra sorularınız var ise cevaplayabilirim.



  • Nereden kaç lira ya sipariş verdiniz bende inceledim beğendim ama fiyat pahalı geldi şu an zewatch 2 ye bakıyorum (Zenwatch değil :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikadan kendi sitesinden sipariş verdim, malum xl olunca bilek sadece sitesinden sipariş verebiliyorsunuz. Amazon.com da diğer bedenleri var. 250 dolar tax olmadan net fiyat ile aldım, bir yakınım getiricek bu hafta , ama zaten fitbit amerikanın ve amazon.com un en iyi ürünlerini yapıyor bu alanda ve kesinlikle bu ürün de pahalı olmasına rağmen hakkını veriyor. Yorumlara göre de zaten firmware ve software desteği ile sık sık cihaz ve yazılım güncellemesi alıyor ve web sitesi üzerinden datalarınızı inceleyebileceğiniz ilk ve tek platforma sahip. Geldiğinde daha detaylı bilgi paylaşmayı düşünüyorum eğer ilgisini çeken olursa.
  • Veeeee geldi, ilk izlenim yok böyle bir cihaz diyorum, hem şık hem de oldukça kullanışlı ... :)
  • babaannen B kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız süre boyuncaki diğer izlenimlerinizi alalım. :)
  • Fotoğraf ve izlenimlerinizi bekliyoruz. Kaba duruyor mu kolda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.