Şimdi Ara

fit in time bugun demo seansina girdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasik 2 aydir p90 x programini uyguluyorum gelismeler var fayda sagladi gercekten.Gecen gun internette biraz arastirirken fit in time i gordum ve bana yakin bir yerde subesinden ucretsiz demo dersi icin randevu aldim.Prensip su sekilde; alkman mali bir makine ile vucuda dusuk miktarda elektrik verilerek 1 kg olan agirligin 10 kg etkisinyaratmasini sagliyor.Bu sekilde snav ve mekik tam bir eziyet size anlatamam.Egsersiz toplamda 25 dk suruyor ve haftada en fazla iki kez yapilabiliyor.Gercek amaci hastanelerde fizik tedavi gereken hastalara care olmasi , bunu vucug gelistirme icin uygulamaya baslamislar....Dedigim gibi bugun ilk seasnsi aldim bakalim neler olacak ancak sunu soyleyebilirim seans bittiginde salindan cikip merdivenlerden inerken ataklarim bosa gidiyordu :)Fiyatlari biraz pahali en uygun tarifeyle toplu odeme yaparsaniz seansi yani 25 di si 61 to ye geliyor ....Eger seans seans almak isterseniz tek seans 100 tl..Ben su anda p90x e devam edicem denemek icin gittim belki forumda denemek isteyen arkadaslar vardir diye yazmak istedim

https://m.youtube.com/watch?v=F_I0VsIZXnE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;

Bende haftaya demo seansı için randevu aldım toplu aldığınız seanslar 61 TL'ye geliyor demişsiniz tam olarak kaç seans 61 TL'den devam edebiliyorsunuz??? Ayrıca farklı bölgeler için farklı antrenman programları olduğunu belirtiliyor sitelerinde, size uygulanan program genel bir programmıydı ve p90 yaptığınıza göre sizdeki etkisini görmüşsünüzdür programı almaya değer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.