Şimdi Ara

FİSKOBİRLİK İNCELEMESİ GELSİN Mİ GENÇLİK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kavanoz kaptım indirimdeydi isterseniz hemen bir inceleme patlatayım size,hatta biminkiyle karşılaştırma yapardık diyecektim de yöneticiler durduk yere kural dışı diye silmişlerdi.Şimdi bunuda silerler mazallah felan fındığa alerjiniz mi var yönetici beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 2 Mayıs 2017; 19:6:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

soracağına yapsaydın ya.

hocam dh premiumum bitmiş konu açma hakkım az ondan dolayı yoksa biliyosun kapiş

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

gelmesin. ilgili bölüme aç.

Yiğenim burası konu dışı yıllardır gıda incelemeleri buraya açılır ha makarna yaparım eyvallah at oraya o beni bağlamazda bim ürünleri burda incelenir kapiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 2 Mayıs 2017; 19:54:10 >

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Yiğenim burası konu dışı yıllardır gıda incelemeleri buraya açılır ha makarna yaparım eyvallah at oraya o beni bağlamazda bim ürünleri burda incelenir kapiş

sevgili dayıcığım. önceden yemek murfak bölümü yoktu. o yüzden o tür konular buraya açılırdı. yemek mutfak bölümü sonradan açıldığı için artık bu tür konuların oraya açılması gerekiyor.
    capiche?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

sevgili dayıcığım. önceden yemek murfak bölümü yoktu. o yüzden o tür konular buraya açılırdı. yemek mutfak bölümü sonradan açıldığı için artık bu tür konuların oraya açılması gerekiyor.
    capiche?

allah allah laflara bak bir de dayısına karşı geliyor otur yerine çakal yiğen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.