Şimdi Ara

Fişi takınca fanlar çalışıyor ekran filan yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kısa devre olmuş usb nin 5v ile galiba tam emin değilim fiş takılınca fanlar dönüyor ben tuşa filan basmıyorum sorunum ne olabilir yani hangi sistem bileşenlerime zarar gelmiştir işlemci ve hdd ye bir şey olmamışsa bana yeter yenilicem ztn birde hani monitorun pc arkasındaki fişini çekersin sinyal yok yazısı gelir oda yok artık beyaz bir ekran gelior elimde pc de yok deniyemiyorum monitoru acaba oda bozulmuşmudur bir yardım ederseni sevinirim

• büyük bir ihtimal remden hocam çünkü bütür şeylerde önce rem gider kısadevrede bütün usb leri cıkar aygıt varsa öle dene yada remin slotunu degiştir
  • sorun biraz karışık geldi fişi takınca fanlar çalışıyor evet benimde başıma geldi önce ekran kartını değiştirip bir başkası ile denedim sonra tüm parçaları söktüm ramlerde dahil ses geliyormu diye ve maalesef hiç bir belirti yoktu ve anakartım gitmişti gittim 2.el bir anakart ile çalıştırdım tekrar sende istersen hiç uğraşmadan bir servise göster çünkü orada parçaları takıp takıp hatanın hangisinde olduğunu bulmak çok kolay oluyor.p3 anakartı 35 ytl ye bulmuştum sana yardım edemedim ama ekran kartın ve ramlerle başla anakart ve işlemciye kadar git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.