Şimdi Ara

Firsatciyiz.com'da Ray-Ban Wayfarer modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene baya moda olan ve nerdeyse bütün ünlülerin kullandığı Rayban Wayfarer RB2132 ve 2140 modelleri piyasanın baya altında firsatciyiz.com da satılıyor. Yani 50 kullanıcı olursa fiyatlar cidden uygun oluyor. Bu iki model arasındaki fark pahalı olan diğerinden biraz daha büyük olmasıdır.Eğer World kartınız var ise bence uygun fiyatlı. Tabi piyasada sahtesi çok var. Bu siteden sahte çıkma olasılığı var mı acaba? Geçen sefer rayban in damla modelini sattılardı. 50den fazla kullanıcı aldı. Forumda alan var mı? 159 lira olan modelden almayı düşünüyorum ama sahte çıkacağından korkuyorum.Yurtdışında bile bu fiyatlara satılmıyor

http://firsatciyiz.com/firsat/Ray-Ban-RB2132-Wayfarer-Gunes-Gozlugu/KMP0000367.aspx

http://firsatciyiz.com/firsat/Ray-Ban-RB2140-Wayfarer-Gunes-Gozlugu/KMP0000369.aspx

• 2140 modelinin rengini belirtmemişler.
    Ayrıca polaroid değiller. Ancak fiyat çok çok uygun, modeller de iyi.
  • bu site acayip fiyatlardan ürün satıyor. bazı firmaların açılışa özel fiyat dediği fiyatında altında veriyor. bunu nasıl yapıyor bilmiyorum. hani 50 tane almakla toplu alıma girip fiyat düşürülüyor desem, 50 tane toplu alım olmaz ki!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

bu site acayip fiyatlardan ürün satıyor. bazı firmaların açılışa özel fiyat dediği fiyatında altında veriyor. bunu nasıl yapıyor bilmiyorum. hani 50 tane almakla toplu alıma girip fiyat düşürülüyor desem, 50 tane toplu alım olmaz ki!!!

Sıcak fırsat dediğiniz bu mu ?

50 tane almanıza gerek yok

Kapıda ödeme imkanınız var

Çin malı değil ( emin olmak istiyorsanız firmaya sorun ) Piyasada 2 türlü ray ban var birisi çin diğeri italyan

İstediğiniz ekartman ve burunlukta ürün alma ve değiştirme olanağınıda sorun ( bu değerler size küçük gelirse kafanızda iz yapar ve rahatsız eder )

Ray-Ban 2132
    http://www.gozlukcu.net/ray-ban-2132-rayban-rayban2132.html
    Ray-Ban 2140
    http://www.gozlukcu.net/ray-ban-2140-rayban-rayban2140.html

Her iki gözlüktede tip yok

Sadece bu iki gözlükte yok indirim yok tüm markaların gözlüklerinde de indirim var zorla iki modele bağlı kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 27 Nisan 2010; 11:24:36 >

• arkadaşlar alın size fırsat

kargo da benden...!

rayban 4039 601S/71 -------------------- 180 TL
    rayban 4039 601S/81 (POLARİZE)------ 220 TL
    rayban 4120 601 ------------------------- 270 TL
    rayban 4120 601/58 (polarize) --------- 330 TL

4120 GENELDE MAĞAZALARDA 550 TL (NORMAL) 680 TL (POLARİZE ) fiyatla satılıyor.

4039 hem siyah hem yeşil camı mevcut. (mat çerçeve)
    4120 sadece siyah var elimde.
    çin malı değildir. made in italy.

ADET SINIRLIDIR. ANCAK İSTENİRSE GETİRTEBİLİRİM.

%100 orjinaldir. kutusu + taşıma kabı + silme bezi ile birlikte gönderilecektir.
    istenirse komisyonu eklenmek şartı ile alışveriş sitelerinde ilan açabilirim. bu şekilde kredi kartı ile güvenli şekilde de alabilirsiniz.

----İADE GARANTİLİ---- İSTEDİĞİNİZ GÖZLÜKÇÜYE SORARSINIZ ONA GÖRE İADE EDEBİLİRSİNİZ----

PM ATABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 27 Nisan 2010; 13:07:11 >

• Valla biraz zevk meselesi bu isler ama ben bu iki gozluge 5 lira bile vermem..
  • Kesinlikle doğru...Gözlük yüze uyum sağlamalı ve kişiyi olduğundan farklı göstermelidir...
    Bu arada benim yıllardır favorim PERSOL'dur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp4 dönüştürücü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %100 orjinaldir diyorsunuz. bundan nasıl emin olacağız. gayet de iyi taklitler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

bu site acayip fiyatlardan ürün satıyor. bazı firmaların açılışa özel fiyat dediği fiyatında altında veriyor. bunu nasıl yapıyor bilmiyorum. hani 50 tane almakla toplu alıma girip fiyat düşürülüyor desem, 50 tane toplu alım olmaz ki!!!

Sıcak fırsat dediğiniz bu mu ?

50 tane almanıza gerek yok

Kapıda ödeme imkanınız var

Çin malı değil ( emin olmak istiyorsanız firmaya sorun ) Piyasada 2 türlü ray ban var birisi çin diğeri italyan

İstediğiniz ekartman ve burunlukta ürün alma ve değiştirme olanağınıda sorun ( bu değerler size küçük gelirse kafanızda iz yapar ve rahatsız eder )

Ray-Ban 2132
    http://www.gozlukcu.net/ray-ban-2132-rayban-rayban2132.html
    Ray-Ban 2140
    http://www.gozlukcu.net/ray-ban-2140-rayban-rayban2140.html

Her iki gözlüktede tip yok

Sadece bu iki gözlükte yok indirim yok tüm markaların gözlüklerinde de indirim var zorla iki modele bağlı kalmayın

taksit imkanı yok. firsatciyiz.com'da worlde 5 taksit imkanı var. Ama gozlukcu.net te renk seçeneği çok. Valla kararsız kaldım. Bir arkadaş demiş taklit çok piyasada. gitti gidiyor'da adam 49 dan üstünde made in italy olanını satıyor. Ben hangisinin orjinal olacağını nerden anlayacağım. Birde gözlüğü ben buradaki gözlükçülerde deneyerek beğendim.Buradakiler 220den aşağı inmiyor.

• Arkadaşlar çin mallarını da italyan diye satanlar var. Adamlar birebir kopyalıyor. %100 orjinal ne demek yahu? ya orjinaldir ya değildir. Orjinal diye satılanı ben nasıl ayırt edeceğim. bana asıl onu söyleyin. yurtdışı da olsa mağazadan ya da toptancıdan alınmıyormu? bir satış belgesi vardır herhalde değilmi? Sonuçta sağlığa etki eden birşey alıyoruz, yoksa 10-20 TL'ye çok hoş görünümlü gözlükler de var.
  • ayrıca fırsatçıyızdaki bir önceki gözlükler polarize değilmiş. İlanlarında "POLARİZE RENKLER" yazısı vardı. yanıltıcı bir ibareydi.
  • Garantisiz yerden almayın. Adamlar ebay den alıyor çin malı güzel kopyaları 50-60 a satıyorlar 150tl civarına

lafım fırsatciyiz.com a değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 27 Nisan 2010; 12:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

Arkadaşlar çin mallarını da italyan diye satanlar var. Adamlar birebir kopyalıyor. %100 orjinal ne demek yahu? ya orjinaldir ya değildir. Orjinal diye satılanı ben nasıl ayırt edeceğim. bana asıl onu söyleyin. yurtdışı da olsa mağazadan ya da toptancıdan alınmıyormu? bir satış belgesi vardır herhalde değilmi? Sonuçta sağlığa etki eden birşey alıyoruz, yoksa 10-20 TL'ye çok hoş görünümlü gözlükler de var.

Arkadaşa katılıyorum. orjinal olup olmadığını nasıl ayırt edeceğiz. Ben bi satıcıya sordum. Birebir aynısını yapıyorlar. Bunu satıcıdan başka kimse ayırt edemez.Garanti belgesini yollarsa belki orjinaldir dedi. 3 yıldır raybanin aviator modelini kullanıyorum. O zamanlar birebir aynılarını yapmıyorlardı. Şimdi adamlar birebir aynısını yapmaya başladılar.Aviator modellerini elime alınca orjinal olu olmadığını çok rahat anlıyorumç Gözlükçü bir arkadaş var ise bize bunun püf noktasını söylesin

• arkadaşlar kimden alırsanız alın muhakkak FATURA + GARANTİ belgesini alın faturasız mal kaçak maldır asla vede asla garantisi yoktur. bizler enayi degiliz illaki türkiye dist. luxotticadan alalımda garantili ve orjinal ürün satalım diye yırtalım kendimizi bizde biliriz yurt dışından getirip 100 lira 120 lira satmayı ha garanti üzgünüm yok sapmı kırıldı gitti 120 lira cammı kırıldı veya çizildi üzgünüm kimse destek vermez illaki garanti belgesi istenir garanti belgesi yoksa fatura istenir. Para sizin keyif sizin :) saygılarımla "Gözlükçü.NET"
  • arkadaslar 2140 in mağazalardaki fiyati ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminkeskin

Kesinlikle doğru...Gözlük yüze uyum sağlamalı ve kişiyi olduğundan farklı göstermelidir...
    Bu arada benim yıllardır favorim PERSOL'dur...

al bendende o kadar 25 yildir kemik (akrilik) persol kullaniyorum.
    cok kaliteli imalat sekilleri var,mentese,sap isciliklerinin estetigi harika.
    bu gorusum markanin metal modelleri icin gecerli degil,sanirsam onlari fason yaptiriyor.
    marka gectigimiz yillarda sadece bir yaz sezonu luxotica group reklamini yapti o kadar.
    1ci yi kopegim disleyerek parcaladi,diger ikisi zaman yorgunlugundan cam cercevesinden kirildilar.
    maalesef tamiri antiestetik oluyor,onumuzdeki haftalarda yine ayni tarziyla yenilyecegim.
    1/3 fiyatina akrilik persol kopyalari gordum,odaklanip isciliklerini inceleyecegim kriterlerime uyarsa aldim gitti.
    .....yazarim!

• 8 Temmuz 2010; 15:37:42
  • Ulan dingil gibi tek tek okudum bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Ulan dingil gibi tek tek okudum bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Ulan dingil gibi tek tek okudum bende...

yalnız değilsin ortak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.