Şimdi Ara

Firsatciyiz.com Apple iPod nano 8gb 5. nesil 375TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firsatciyiz.comda Apple iPod nano 8gb 5. nesil 375TL sıcak bir fırsat gibime geldi arkadaşlar siz ne dersiniz hem fiyat hemde site hakkında ?

• fiyati bilmiyorum da site saglamdir onlarca alisverisim oldu sorun yok
  • Evet site sağlamdır şüphen olmasın.
  • yurtdısına gore pahalı 140dolardı.turkıyede asagı yukarı bu fıyat.
  • Sıfırları 250 liradan satılıyor forumda o kadar para verilmez buna.
  • Amerikada 16gb'ı vergi dahil 200 dolara satılıyor. Türkiyede acayip fark var.
  • Bu site artık amacından tamamen uzaklaştı! Belki 5 defa sitelerine yorum olarak yazdım daha ucuza alınabildiğini ama amaç farklı olunca yayınlamadılar tabii

http://www.ucuzu.com/CategorySearch.php?st=Apple+5.Nesil+ipod+Nano+8GB&category=
    http://www.akakce.com/mp3-calar/en-ucuz-apple-ipod-nano-5.nesil-fiyati,130376.html

Bir de nerde 505 lira bu alet yahu? En pahalı yerde (Teknosa) bile 489 lira.

Firsatciyiz.com'a defalarca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınızda Türkiye şartlarında 375e düşerse iyi bir fiyat olucak bence 2 yıl garantiyi sayarsak. Gerçi Applein okadar ürününü kullandım henüz garantilik bir sorunum olmadı ama arızalı olursa zaten ilk bir yıl içinde belli eder onuda zaten uluslar arası garanti 1 yıl olduğu için bilkom değiştiriyor. Türkiye disdiribitörlerinin hatası defalarca mail attım pahalı diye ama öğrenciye mac booklarda %3 indirim yaptıklarını söylediler
  • Her ürünü ABD fiyatları ile mi alıyorsunuzda ABD de şu fiyat bizde pahalı diyorsunuz. Bir de minik bir not o sitelerde gördüğünüz ürünlerin hiç biri vergi dahil değildir. Her eyalette ufak tefek farklar olduğu için vergi dahil fiyatlar yazılmaz. Türkiye garantili fiyatları ile karşılaştırıp pahalı yada ucuz denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Her ürünü ABD fiyatları ile mi alıyorsunuzda ABD de şu fiyat bizde pahalı diyorsunuz. Bir de minik bir not o sitelerde gördüğünüz ürünlerin hiç biri vergi dahil değildir. Her eyalette ufak tefek farklar olduğu için vergi dahil fiyatlar yazılmaz. Türkiye garantili fiyatları ile karşılaştırıp pahalı yada ucuz denebilir.

Benim verdiğim linklerdeki fiyatlar Türkiye fiyatları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.