Şimdi Ara

Fırsat: Navigo (iade yerine foruma duyuru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yine bir fırsat ile karşınızdayım...

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=22.012.1983.0001

giriniz bu adrese görünüz Navigo kaça satılıyor :)

edit: kampanya bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 5 Eylül 2008; 11:01:37 >

• çok ucuz değilmi
  • site güvenilir... her gün bir ürünü sınırlı stok ile(bu ürün için 20) böyle fiyatlara veriyor... ben bile sirf instant fix 2 özelliklileri beklerken sipariş verir buldum kendimi...
  • Biraz önce siparişimi verdim,almayı zaten düşünüyordum.Başka sitelerde min. 428 ytl fiyat vardı.Az daha o fiyatlardan alacaktım.Elimde lisanslı igo 2006 var.Çalışabileceğinden bahsetmişsiniz,inşallah bir sorun çıkmaz.Birde anlamadığım sitede 20 adetle sınırlı denmiş ve ben de alabildim.Herhalde kimse farkında değil yada ilgilenmediler.Sonuç itibari ile 428 ytl lik aleti 227 ytl ye kapattık hayırlısı ile.Bizi uyandırdığınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  • arkadaşlar üründe waas/egnos var dendiği halde yokmuş(gps.navigation üstadın söylediği şekilde 32den yüksek uydu nosu göremedim)... ürünü iade etmeyi düşünüyorum ama önce soriym istedim, almak isteyen var mı? forumdan almak isteyip de alamamış biri varsa bu fiyata kaçırmasın diye... ha sakın 200 veriym, 150 veriym diye mesaj atmayın, bu 2. el satış ilanı değildir. ürünü zaten yaklaşık 230 liraya iade edeceğim, 230 lirayı verene veriym de foruma faydamız dokunsun diye söylüyorum...
  • Şimdi bak, diyelim ki egnos destekleyen bir cihaz aldın. Egnos destekleyen cihazla elde edeceğin bilgiyi, bir füzeyi yönlendirmek, uzaktan birisini bombalamak ya da merminin belirli bir noktaya gittiğinden kesin emin olmak için mermiye yerleştirilmiş bir yön bulucuyla kullanmayacaksan açıkcası egnos'a gerek yok.

Ben de navigo kullanıyorum, içinde igo 8 yüklü ve navigasyon işinde açıkcası şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Neredeysem hemen hemen tam orayı gösteriyor. 3-5 metre sapma bile olmadı desem yeri var.

Bu iş biraz mp3'lerim 192 kpbs olsun demek gibi bir şey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wireless

Şimdi bak, diyelim ki egnos destekleyen bir cihaz aldın. Egnos destekleyen cihazla elde edeceğin bilgiyi, bir füzeyi yönlendirmek, uzaktan birisini bombalamak ya da merminin belirli bir noktaya gittiğinden kesin emin olmak için mermiye yerleştirilmiş bir yön bulucuyla kullanmayacaksan açıkcası egnos'a gerek yok.

Ben de navigo kullanıyorum, içinde igo 8 yüklü ve navigasyon işinde açıkcası şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Neredeysem hemen hemen tam orayı gösteriyor. 3-5 metre sapma bile olmadı desem yeri var.

Bu iş biraz mp3'lerim 192 kpbs olsun demek gibi bir şey.

genelde 192 yada 320kbps mp3ler kullanan biri için hoş bir tarif... evet ben de biliyorum çok da büyük farklar değil bunlar ama egnosun gpslerde esas amacı keskinlik değil de bağlanılası nokta sayısını arttırmak gibi geliyor... yani siz 3 waas ile tam ölçün yapamazken 1-2de egnos gördüğünüzde işlevsel hale gelecek alet... yanlış düşünüyorsam düzeltin tabi...
    bu ürünü fırsat diye düşünmeden alıp üstüne düşünme şansım oldu... çünkü daha önceden pas geçmiştim... şimdi ise hazır fırsat fiyatı elimizdeyken faydalanmak isteyen başka biri varsa o faydalansın dedim... cebiti bekleme kararıma bir başka fırsat çıkana kadar devam edicem... cebit ile birlikte muhtemelen egnos ve SIF2 destekli modeller gelir... hem de igolu bir alet alınır... diğer taraftan 230YTL bu alet için gerçekten süper... önceden 250 liraya aldığım ve şu sıralar 200e satılan musteki oyuncak gibi bırakıyor... o yüzden fırsatı kaçırdım diye pişman olanlara bir şanstır bu yani... öbür taraftan benim için değişen yok... ben her koşulda 230 liramı geri alıcam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben düzelteyim

Egnos'un uydu sayısı ile alakası yoktur.Sadece iyonosfer tabakasında aşırı elektriklenme sonucu noktasal sapmalar olur.Egnos uyduları ile bu sapmayı fark edip düzeltir o kadar.

Ancak gene yazayım,size yazmıştım.

Üretici Waas+Egnos var diyorsa vardır,çünki olmadığını kanıtlamanız halinde çok ciddi cezalar yerler.Hal böyle iken üreticiye inanmak zorundasınız.

Ve gene söylediğim üzere bazı cihazlarda bu özellik olmasına karşın uydu sayılarında bunu göremezsiniz,çünki genelde döngüyü kendi içinde yapar.SIFII olan her modelde zaten waas+egnos doğal olarak vardır.Çünki bu teknik için bu etkiyi kullanıyor SiRF mühendisleri.

Mesela Mio Moov'larda SIFII var ama waas+egnos diye bir yazı yoktur.Ama gerçekte vardır,çünki bu işlemi yaptırmak için bir kod daha yazdırmak gerekir.

Eğer yazılımda bir yerde DGPS Fix vs. gibi bir ibare varsa (mesela garminde vardır) o zaman gene vardır.

Unutmayın bunun etkisini ancak sabah erken saatlerde,gece geç saatlerde veya aşırı değişken havalarda görürsünüz.

Bu arada aman dikkat edin ! SIFII ile A-GPS yada QuickFix gibi şeyleri karıştırmayın.SIFII direk uydudan alır ve işlemini yapar.Diğerleri ise mutlaka aleti net'e bağlayarak güncellersiniz uydu konumlarını.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 5 Eylül 2008; 18:41:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.