Şimdi Ara

[FIRSAT] GESSLEIN F2 Bebek Arabası - en kaliteli Alman malı bebek arabası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ihtiyaç fazlası olduğu için GESSLEIN F2 alman malı bebek arabası satılıktır.

ürün çok temiz kullanılmış ve tüm aksesuarları ile teslim edilecektir.

üründe fren, değişebilir teker sistemi, katlanma, yazlık ve kışlık olarak 2 adet farklı sepet, yağmur koruması vs. bir çok özellik vardır.

GESSLEIN'ı bilmeyenler yabancı forumlardan ve sitelerinden bilgi alabilir:
    http://www.gesslein.de/kinderwagen-m1.html

araba için düşündüğüm fiyat 550TL, takas yok ve kargo alıcıdan.

ürünün sıfır fiyatı 650€'nun üzerinde, bilgi olarak paylaşıyorum.

[FIRSAT] GESSLEIN F2 Bebek Arabası - en kaliteli Alman malı bebek arabası... [FIRSAT] GESSLEIN F2 Bebek Arabası - en kaliteli Alman malı bebek arabası...

iletişim özel mesajla, alana şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 26 Ocak 2017; 16:11:17 >

• Üstad öncelikle iyi satışlar benimde begendiğim bi marka kızımda kullandım ama küçüm bi eleştiri

Çocuklar bizim en kıymetlilerimiz, kendimize almadıklarımıza onlara almaya kendimize göstermediğimiz titizliği onlara göstermeye öalışırız

Bu nedenle 2. El bi bebek arabası almayı hiçbir ebeveyn csnı gönülden almak istemez muhtemel zorunlulıktur

Bu nedenle yazdığınız fiyat oldukça fazladır

Bu sadece görüşüm...

Konu neden ilgimi çekti derseniz maddi durumu olmayan bi yakınıma bebek arabası almak istiyorum kısacası bebek arabanızla ilgilendiğimden yazdım amacım duyar kasmak deil katiyetle

Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 15 Ocak 2017; 13:12:13 >
  • herkes kendi durumuna göre bebek arabası almali, bu da benim şahsi görüşüm. sırf sıfır diye bebeğine dandik denecek kadar ucuz bir araba alan anne babanin gönlü rahat oluyorsa o kendilerinin bileceği bir iştir. 2000-3000tl ye cep telefonu kullanıp 150tl ye bebek arabası alan anne babalar bence acınacak durumda. 😉
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.