< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 13 Kasım 2020; 15:33:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fırsat bitti ACER Nitro AMD Ryzen R7 4800H 16GB 512 SSD GTX1650Ti 10.099,00 TL

-
-
fiyat hakkında yorum yapamam ama çok iyi cihaz işlemcisi olsun soğutması olsun pişman etmez
-
ryzen 4800h çok cazip
-
ihtiyacı olan kaçırmasın derim
-
acer bir kez kazıklar beni bir daha eve sokmam
-
-
n11 de kuponla daha avantajlı bilginize
-
Bunun ekranı kaç Hz 60 mi acaba hiç bir yerde göremedim bakıyorum bakıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: demir67
Bunun ekranı kaç Hz 60 mi acaba hiç bir yerde göremedim bakıyorum bakıyorum60 Hz, aktif kullandığım laptop şu an.
-
8957 olmuş.
-
Çok iyi fiyat hala
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekran oc ile 100hz olabilir belki. Bendeki Aceri 100hz olarak kullanıyorum 1 senedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 11 Kasım 2020; 10:15:29 >
Kurnaz satıcı
9999 idi 10099 yapmış 1000 TL kuponla 9 bine geliyor işlemci olarak 2 katı nerdeyse her türlü Acer nitro:)
hpcam kuponu nasil alabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Ekran oc ile 100hz olabilir belki. Bendeki Aceri 100hz olarak kullanıyorum 1 senedir.
Nereden yapıyorsunuz hocam, ben biraz acemiyim oc işlerinde. BIOS üzerinde hiç bir şey mevcut değil.
-
Biostan değil. Program vasıtası ile kolayca yapılabiliyor.
YouTube a monitor overclock yazarsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. YanlıZ yavaş yavaş arttırın yenileme sıklığını. Şu an 60 ise önce 70, sorun yoksa 80 ardından 5 er 5 er arttırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 12 Kasım 2020; 11:20:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Biostan değil. Program vasıtası ile kolayca yapılabiliyor.
YouTube a monitor overclock yazarsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. YanlıZ yavaş yavaş arttırın yenileme sıklığını. Şu an 60 ise önce 70, sorun yoksa 80 ardından 5 er 5 er arttırın
Anladım hocam, çok teşekkürler.
-
Hocam internette 4800h olanların çoğu 144hz diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsiHocam internette 4800h olanların çoğu 144hz diyorlar
Bende biraz bakmıştım ama 60 Hz olarak gördüm hep. Çokta anlamıyorum 144 ne işe yarıyor zaten o yüzden uğraşmadım. Baktım sıkıldım, arkadaşın dediği taktiği denerim diye düşünmüştüm :)
En Beğenilen Yanıtlar

acer bir kez kazıklar beni bir daha eve sokmam |
Benzer içerikler
- vodafone geçiş kampanyaları faturalı
- yudum egemden hile
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- ticket geçen marketler ankara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X