Şimdi Ara

FirmWare & iTunes (3) hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba telefonum bi anda kapandı ve açtığımda kırmızı iTunes işareti felan çıktı bende taktım güncelleme veya geri yükleme yapayım diye fakat yüklerken firmwarede hata veriyo 3 hatası 4-5 gündür bununla uğraşıyorum sinir oldum bişeyde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim FirmWare & iTunes (3) hatası
     FirmWare & iTunes (3) hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mien -- 25 Mart 2015; 19:12:23 >

• hangi model Telefonu kullaniyorsun ?
    Baska bir Pc de denedinmi Restore etmeyi
    ve bence sorun telefonda diye düsünüyorum isin erbabi bir ustaya göstermelisin bence yukardaki söylediklerimi denemediysen
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Antivirüs ve veya internet security tarzı güvenlik yazılımları varsa kapatıp öyle deneyin..

https://support.apple.com/tr-tr/TS3694

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 25 Mart 2015; 22:57:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    A1387 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    Pcde antivirüs programi yok bile :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mien M kullanıcısına yanıt
    arkadasim okudugum kadari donanimsal bir ariza diyor ama bu senin pc den olabilir o yüzden dedim ya baska bir pc de dene farkli bir kablo ile dene ve sadece itunes ile restore et yani sen bir ipsw dasyasi indirme yok ben zaten ipsw dosyasi indirmedim diyorsanda ozamanda kendi telefonuna uygun bir ipsw dosyasi indir ve dfu modda yüklemeye calis
  • Mien M kullanıcısına yanıt
    google da your uninstaller diye arat indir kur: bu program ;yüklü programları komple kaldırmaya yarar.. itunes u bu program ile super mode da kaldır --pc yi yeniden başlat --itunes indir ve kur-- tekrar dene bakalım faydası olacak mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 26 Mart 2015; 17:18:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad 1 Update Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    deniyorum tamam
  • apple kelimesi ile başlayan programlar+ itunes +bonjour bunları kaldıracaksın .. kaldırma esnasında reboot isterse cancel deyip kaldırmaya devam edeceksin.. hepsini kaldırdıktan sonra ... pc yeniden başlat, itunes 'u indirip kurunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.